Gevelreclame Verhoeve Milieu & Water en Buro Antares

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen
Kom direct met ons in contact

Gratis en vrijblijvend

Als je een nieuw bedrijfspand hebt, wil je natuurlijk wel opvallen. Hoe doe je dat nu beter dan met gevelreclame? Dat moeten de nieuwe bewoners van dit kersverse gebouw in Doetinchem, Verhoeve Milieu & Water en Buro Antares, ook gedacht hebben.
Wij voorzagen hun gevel van opvallende reclame!

Opvallende gevelaankleding

De gevel van je gebouw is een belangrijke plek om te communiceren wie je bent. Bezoekers en passenten krijgen door het zien van jouw pandreclame direct een eerste indruk van jouw bedrijf. Al helemaal als deze direct aan de A18 bij Doetinchem is. De zusterbedrijven Verhoeve Milieu & Water en Buro Antares bundelden hun krachten en kozen voor een eenduidige uitstraling op hun nieuwe vestigingen.

Complete gevelaankleding

Voor beide bedrijven voorzagen wij de voorzijde van de gevel van acrylaatborden. Door het gebruik van een matzwarte achtergrond en het doorvoeren van de huisstijl op wit gespoten CAB profielen, krijgt het aanzicht van het gebouw een strakke en eenduidige uitstraling. Maar dat is niet alles; wij hebben deze profielen ook voorzien van verlichtingsprofielen. Met deze LED verlichting is de gevelreclame ook in het donker goed zichtbaar!

Gevelreclame op maat

In totaal hebben onze medewerkers bijna 60 vierkante meter aan gevelreclame op het nieuwe bedrijfspand aan de Kryptonstraat gemonteerd. Dat ging niet zonder hulp van een schaarhoogwerker met een werkhoogte van ruim 10 meter. Met deze prachtige blikvervangers is vanuit alle hoeken duidelijk te zien waar deze bedrijven zich bevinden!

Ook gevelreclame nodig?

Wil jij ook je bedrijfspand de uitstraling geven die het nodig heeft? Onze mensen kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Van begin tot eind kun je bij ons terecht: we kunnen voor jou de pand- en gevelaankleding op maat ontwerpen, produceren en monteren. Val ook op als nooit tevoren! Lees wat we voor jou kunnen betekenen of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Kom direct met ons in contact
Gevelreclame voor Verhoeve Milieu & Water en Buro Antares door Mull2media
Gevelreclame Verhoeve Milieu & Water - Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media