Opvallen met lichtreclame Verhoeve Milieu & Water en Buro Antares doen het!

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Dat de gevel van een gebouw een belangrijke plek is om te communiceren wie je bent, dat hadden ze bij Verhoeve Milieu & Water en Buro Antares al snel door. Helemaal omdat dit mooie pand gelegen is aan de drukke A18 bij Doetinchem. De zusterbedrijven bundelden hun krachten en kozen voor een eenduidige uitstraling met lichtreclame!

Complete gevelaankleding

Voor beide bedrijven voorzagen wij de voorzijde van de gevel van acrylaatborden. Door het gebruik van een matzwarte achtergrond en het doorvoeren van de huisstijl op wit gespoten CAB profielen, krijgt het aanzicht van het gebouw een strakke en eenduidige uitstraling. Maar dat is niet alles; de doosletters zijn ook voorzien van verlichtingsprofielen. Met deze LED verlichting is de gevelreclame ook goed zichtbaar in het donker.

Gevelreclame op maat

In totaal is er ruim 60 vierkante meter aan gevelreclame op het bedrijfspand aangebracht. Dat ging niet zonder hulp van een schaarhoogwerker met een werkhoogte van ruim 10 meter. Met deze prachtige lichtreclame is vanuit alle hoeken duidelijk te zien waar deze bedrijven zich bevinden.

Ook gevelreclame nodig?

Wil jij jouw bedrijfspand ook de uitstraling geven die het nodig heeft? Wij denken graag met je mee. Je kan bij ons terecht voor het gehele traject. Van A tot Z: wij adviseren, ontwerpen, produceren en monteren. Zodat jij kan genieten van jouw lichtreclame! Iets voor jou? Neem contact met ons op via de mail of bel ons.

De slimmeriken bij Verhoeve Mileu & Water en Buro Antares hebben al jarenlange ervaring in het oplossen van bodem en water problemen. Bekijk de websites om te zien wat ze voor jou kunnen betekenen.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media