Een nieuwe locatie voor De Graafschap Dierenartsen met prachtige signing

Geschreven door:
Luke is werkzaam bij Mull2media
Luke

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Bij De Graafschap Dierenartsen krijgt jouw (huis)dier de beste zorg! Een ervaren team van dierenartsen, assistenten en specialisten staat voor jou en je (huis)dier klaar. Sinds kort kan je hiervoor ook terecht bij de nieuwe vestiging in Eerbeek. Om het pand helemaal aan te laten sluiten bij de huisstijl van de organisatie hebben we de signing verzorgd, zoals we dat doen voor alle locaties! Benieuwd wat er allemaal bij een pandaankleding komt kijken? Je checkt het hieronder.

Duidelijke gevelreclame

Met de glanzende freesletters op de gevel is De Graafschap Dierenartsen beter zichtbaar. Door het duidelijke logo kunnen bezoekers gemakkelijk de weg vinden naar de locatie in Eerbeek. Het zal je dan ook niet verbazen dat bezoekers snel dat vertrouwde gevoel hebben, wat ze ook bij de andere vestigingen ervaren.

Opvallende raambelettering

Raambelettering is een geweldige manier om te laten zien waar de dierenliefhebbers welkom zijn. Wij brengen uitsluitend raambelettering aan van hoogwaardige kwaliteit. Het folie kenmerkt zich door de mooie mintgroene huisstijlkleur en in het design zijn verschillende silhouetten van dieren verwerkt. Het trekt zeker de aandacht!

Signing aan de weg met een reclamezuil

Het is geweldig om te zien hoe de nieuwe reclamezuil voor De Graafschap Dierenartsen aan de weg staat én de omgeving opfleurt. De verlichte zuil geeft direct een professioneel beeld af en sluit perfect aan bij de huisstijl van de praktijk. ’s Avonds zie je de zuil stralen in het donker. Het is een goede manier om nog beter zichtbaar te zijn.

Een herkenbaar interieur

Het interieur van een dierenartsenpraktijk is herkenbaar en staat voor kwaliteit en zorg van jouw dier. Bij binnenkomst in Eerbeek zie je direct de mintgroene balie. Deze is volledig bestickerd in huisstijlkleur en het herkenbare logo is duidelijk zichtbaar. De ruimte is overzichtelijk en rustig ingericht, waardoor je direct een vertrouwde sfeer ervaart.

En er is natuurlijk nog veel meer mogelijk!

Je kan het met de signing van je bedrijfspand zo gek maken als je zelf wil. We bespreken graag al jouw wensen en ideeën tijdens een persoonlijk gesprek. Telefonisch of op locatie. Maar je mag ons ook altijd een mail sturen, dan nemen wij daarna contact met je op!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media