Lichtbak en reclameborden voor De Graafschap Dierenartsen

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

In opdracht van De Graafschap Dierenartsen hebben wij onlangs een opvallende en functionele lichtbak en reclameborden op hun terrein geplaatst. Op deze manier is de dierenkliniek goed zichtbaar en weten bezoekers de weg eenvoudig te vinden.

Reclame-uitingen

De lichtbak dient als entreebord. Het bestaat uit twee lichtbakplaten en een systeem met verlichting. Deze zuil is voorzien van het logo en een huisstijl-element. De lichtbak is vastgezet met instortkokers. De routeborden hebben ook verlichting en zijn gemaakt van Dibond. Dit materiaal is uitstekend voor buiten. Ze staan een meter boven het maaiveld en vallen absoluut op.

Ontwerp en realisatie

Mull2media heeft het hele traject van de de lichtbak en reclameborden voor buiten compleet voor haar eigen rekening genomen: van het inmeten tot het klaarzetten van het grafisch ontwerp en van productie tot en met montage op locatie. Vanzelfsprekend is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat het een lange levensduur heeft. Bekijk hieronder het mooie resultaat.

Val ook op

Wil je ook opvallen met je organisatie en ben je nieuwsgierig naar wat Mull2media voor je kan betekenen op het gebied van mooie en functionele reclame? Informeer dan eens naar onze mogelijkheden. Wij komen vrijblijvend langs op locatie om de beste oplossing aan te bieden.

Lichtbak reclame voor De Graafschap Dierenartsen door Mull2media
Reclameborden voor De Graafschap Dierenartsen door Mull2media
Reclameborden voor De Graafschap Dierenartsen door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media