Inspiratie lichtreclame: bloembak met doosletters

Geschreven door:
Remco is werkzaam bij Mull2media
Remco

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Doosletters zijn een opvallende en professionele toevoeging aan de uitstraling van jouw bedrijfspand of ruimte. Je bent vast bekend met verlichte doosletters die te bewonderen zijn aan een gevel. Maar wist je dat je doosletters ook op een creatieve manier kan toevoegen aan jouw in- en exterieur? Ik laat het je zien!

Experimenteren met zichtbaarheid

Als reclamemakers kunnen we zelf natuurlijk niet achterblijven en bedenken we telkens weer ludieke ideeën om zichtbaar te zijn. Deze keer hebben we een plantenbak omgetoverd tot Mull2media plantenbak. Met doosletters, passend bij de lichtreclame op onze gevel, zijn we in het donker nog beter zichtbaar. Door de exclusieve 3D uitstraling komen de letters goed naar voren en zijn ze geheel verlicht.

Een groene werkomgeving heeft een positief effect op medewerkers

Onze huisleverancier Trendy Bloemen heeft de plantenbak vrolijk aangekleed. Naast deze bak verzorgen zij al het groen in ons kantoorpand. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen zich prettiger voelen en productiever zijn in een werkomgeving met planten. Een win-win situatie dus. Zichtbaar zijn met doosletters op de plantenbak en werken in een fijne omgeving!

Hoe creatief ben jij?

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Dus hoe creatief ben jij? Op welke ondergrond wil jij doosletters toepassen? Laat het me weten via de mail of pak de telefoon, zodat we samen een mooi product kunnen samenstellen. Op naar nog meer zichtbaarheid.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media