Fotoverslag: lichtreclame voor Ideal Standard

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Zelfs in Den Bosch weten ze ons te vinden! Ideal Standard klopte bij ons aan. De wens: lichtreclame waarmee ze opvallen! Zo gezegd, zo gedaan. Als de schemer valt springt het licht van de lichtreclame automatisch aan. Ideaal natuurlijk, zo ben je in het donker óók goed zichtbaar. Wist je dat er verschillende vormen van lichtreclame mogelijk zijn? Voor dit project is er gebruikgemaakt van verlichte doosletters. Bekijk het hele proces van deze toffe klus hieronder in het fotoverslag.

Hoe we te werk zijn gegaan?

Na het aanhoren van de wensen en het inmeten op locatie zijn onze grafisch vormgevers aan de slag gegaan met een eerste sfeerimpressie. Die was al snel akkoord, dus tijd voor de jongens van de productie om alles voor te bereiden en een datum te plannen voor montage.

Met de schaarhoogwerker de lucht in.

Allereerst is er een aluminium frame aan de muur bevestigd. Wel zo stevig! Vervolgens zijn dibond platen in de herkenbaar blauwe huisstijlkleur bevestigd. Daar bovenop zijn de doosletters toegevoegd. De bekabeling hebben we vakkundig achter het bord verwerkt en in één keer naar binnen gelegd. Het geheel is aangesloten en ingesteld, zodat het in de donkere uurtjes automatisch oplicht.

De schaarhoogwerker heeft onze jongens naar grote hoogte gebracht. Want zoals je hieronder kan zien zijn de grote platen in één keer op de muur gezet. Met een rolsteigertje was het ons niet gelukt.

Ook het lichtje in het donker zijn?

Wil jij, net zoals Ideal Standard, ook meer zichtbaarheid in het donker? Weet dat verlichte gevelbelettering de perfecte oplossing is! Wij regelen het hele proces van A tot Z voor je. Meer informatie? Pak de telefoon en bel ons of stuur een mail. Je mag natuurlijk ook bij ons binnenlopen in Doetinchem. De koffie staat altijd klaar!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media