4 stappen: Hoe zet je jouw bedrijf in de schijnwerpers met lichtreclame?

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Je herkent het vast wel. De dagen worden korter en donkerder. Je vertrekt in het donker van huis om naar je werk te gaan, maar je komt ook weer in het donker thuis. Onderweg zorgen de straatlantaarns, stoplichten en de gezellige kerstverlichting voor een sprankeltje licht. Maar ook de lichtreclames van de vele bedrijven trekken je aandacht. In tegenstelling tot jouw bedrijfspand, want daar blijft het donker… Tijd om daar verandering in te brengen. Ik help je op weg om jouw bedrijf in de spotlight te zetten.

Stap 1: Welke vorm van lichtreclame past bij jouw wensen?

Er zijn verschillende vormen van lichtreclame. De meest bekende zijn de lichtbakken en verlichte doosletters die aan de gevel bevestigd worden. Maar er zijn ook andere manieren om zichtbaar te zijn. Bijvoorbeeld met de pop-up led boxen, neonsigns of verlichte zuilen. Het belangrijkste voordeel van lichtreclame is dat het op ieder moment van de dag zichtbaar is.

Ik heb alle voor- en nadelen van bovengenoemde lichtreclames voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij een weloverwogen keuze maken.

Stap 2: Ga voor een opvallend ontwerp dat past bij jouw huisstijl

Het volgende waar je over na moet denken is het ontwerp van jouw lichtreclame. Wat wil je communiceren? Hoe wil jij in het donker opvallen? Wil je dat passanten alleen jouw logo zien of moet er meer informatie zichtbaar zijn? Kan je je nog niet helemaal voorstellen hoe lichtreclame een plek krijgt in het aanzicht van jouw bedrijfspand? Begrijpelijk. Om een beter beeld te krijgen maken wij graag een sfeerimpressie voor jou.

Stap 3: Tijd voor productie en montage

Je zit er vast niet op te wachten om zelf in de weer te gaan met een boormachine en elektriciteit. Ik heb goed nieuws voor je. Dat hoeft ook niet, laat dat maar aan de specialisten over. Wij verzorgen jouw lichtreclame van A tot Z. Want naast het adviseren over welke vorm van lichtreclame het beste bij jouw wensen past en de vormgeving daarvan, zorgen wij ook voor de productie en de montage. Dat is waar wij goed in zijn. Kan jij je bezig houden met belangrijkere zaken! Wel zo fijn.

Stap 4: Jouw bedrijf mag gezien worden, shinen maar!

Nadat alles vakkundig is aangesloten is het tijd om te shinen! De schemer valt, dus jouw lichtreclame springt automatisch aan! Voorbijgangers kunnen er nu niet meer om heen. Het oog wordt getrokken naar dat ene lichtje in het donker, jouw bedrijf!

Ook aan de slag met lichtreclame?

Benieuwd hoe lichtreclame jouw bedrijfspand kan laten stralen? Alle mogelijkheden bespreek ik graag met je onder het genot van een kop koffie. Blijf niet in het donker zitten en plan vrijblijvend een afspraak in. Dat kan door een mail te sturen of door te bellen naar 0314 – 36 15 16.

Lichtreclame Mull2media bak met doosletters

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media