Lichtreclame Tiggelovend-Kok straalt in het Achterhoekse landschap

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Klokslag 17:00 uur; tijd om naar een lange werkdag huiswaarts te gaan. Bij afrit Doetinchem-Oost rijd je niks vermoedend de duistere N317 op.  Het laatste daglicht is inmiddels verdwenen en de oogjes beginnen zich langzaam te sluiten. Tot ineens het licht aan het einde van de tunnel schittert in je ogenhoeken. De nieuwe lichtreclame van Tiggelovend-Kok kan niet onopgemerkt aan je voorbijgaan. Ik vertel je graag hoe wij dit bedrijf ‘zichtbaar’ hebben gemaakt.

Tiggelovend-Kok in de schijnwerpers

Al een lange tijd had Patrick Teeuwsen, manager Tiggelovend-Kok, de wens om aan meerdere zijdes van het bedrijfsterrein buitenreclame te hebben. Met uitzicht op een drukke weg, is de ligging voor het reclame maken perfect!  Echter door de stand van de bedrijfshal was het niet praktisch om daar gevelreclame te realiseren. Totdat de nieuwe hal voor het staalconstructiebedrijf werd gebouwd. De positie van deze hal was zeer geschikt! Tiggelovend-Kok zocht met ons contact om een sterk staaltje vakwerk af te leveren.

Op grote hoogte gingen we aan de slag om vier gevels te voorzien van lichtreclame. We zaten precies hoog genoeg om het prachtige uitzicht over Achterhoekse landschap te kunnen zien. Eerlijk, dat maakt je werkdag toch weer net even iets lekkerder. Het absolute ‘hoogtepunt’ was de lichtreclame aan de achterzijde van het bedrijfsterrein. De grootte letters zijn het stralende middelpunt in het weiland naast de N317.

Lichtreclame Tiggelovend-Kok

Buitenreclame

Zet jouw bedrijf altijd in de schijnwerpers! Met lichtreclame aan de gevel van je bedrijfspand ben je dag en nacht zichtbaar voor iedere passant. De buitenreclame van Tiggelovend-Kok is daar een toonbeeld van. Door de grootte van de letters aan de gevel, is de bedrijfsnaam al op honderden meters afstand te zien. Met deze nieuwe bedrijfshal midden in het weiland naast de Slingerparallel trekt de buitenreclame veel aandacht. Wanneer de avond valt, schieten de letters er nog eens extra uit! Lichtreclame kent unieke voordelen voor het promoten van jouw bedrijf. Graag zetten we de pluspunten voor je op een rijtje.

Lichtreclame Tiggelovend-Kok

Voordelen lichtreclame

  • Zowel overdag als ’s avonds zichtbaar!
  • In verhouding goedkope manier van opvallende reclame maken
  • Veel vrijheid voor creativiteit
  • Korte doorlooptijd

Lichtreclame valt op

Op zaterdag 20 januari 2024 was de officiële opening van de nieuwe bedrijfshal. Patrick heeft veel positieve reacties gekregen: “Heel fijn om te horen dat men de belettering al was opgevallen. Dat was natuurlijk de bedoeling!”  De samenwerking beviel hem prima. “Alles hangt er erg mooi bij en het werkt super. Ik zou Mull2media graag aan klantrelaties aanbevelen!” Fijn om te horen dat Patrick erg tevreden is. Ook voor ons was dit een mooie uitdagende opdracht, waar Tiggelovend-Kok met het licht nog jaren zichtbaar zal zijn.

Jouw bedrijf aan het licht brengen?  

Wij bieden veel verschillende opties voor lichtreclame aan. Benieuwd hoe lichtreclame jouw bedrijfspand kan laten stralen? Graag bespreek ik alle mogelijkheden met je en licht jij één van de vele opties. Zet de knop om en plan vrijblijvend een afspraak in. Laat het ons weten via de mail 06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 16. De koffie staat altijd klaar!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media