Mull2media

Maak jouw bedrijf zichtbaar met raambelettering

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Jouw winkelpand of kantoor laten opvallen? Kies voor raambelettering van Mull2media. Wij voorzien jouw ramen van een logo, een tekst of een afbeelding. Op elk (etalage)raam (in- of outdoor) kunnen wij een passende folie plaatsen. Zo ben je altijd zichtbaar voor (potentiële) klanten en voorbijgangers.

Opvallen en onderscheiden

Raambelettering laat je meer opvallen en geeft jouw pand meer uitstraling. Deze vorm van reclame kun je inzetten voor normale promotie van je bedrijf of juist om acties meer onder de aandacht te brengen. Door de juiste belettering is jouw organisatie het hele jaar zichtbaar voor vele mensen.

Hoogwaardige materialen

Wij werken met verschillende materialen zoals zandstraalfolie, blinderingsfolie, fullcolour geprinte folie en one way vision folie. Hiermee kunnen wij iedere denkbare afbeelding op jouw raam plaatsen. Ook maken we gebruik van glasfolie voor privacy. Dit doen we zowel binnen als buiten een pand.

Veiligheid en privacy

Raambelettering is dus niet alleen voor reclamedoeleinden, maar ook voor het verhogen van de veiligheid en/of de privacy.

Zandstraalfolie wordt ook wel privacyfolie of anti-inkijkfolie genoemd. Met zandstraalfolie op jouw ramen houd je ongewenste inkijk tegen. Gezandstraald raamfolie is folie met een voelbare korrel en ziet er uit alsof jouw raam van melkglas is. De folie laat licht door en is in verschillende tinten te verkrijgen. De folie is goed te bedrukken.

Blinderingsfolie is geschikt voor het raam van jouw pand, maar ook voor de auto. De zonwerende folie en de gekleurde raamfolies werken verduisterend en hebben one way vision; terwijl je wel van binnen naar buiten kunt kijken, zien de voorbijgangers zichzelf in de spiegeling. Deze zonwerende folie hebben wij in diverse kleuren.

Kies voor raambelettering

Raambelettering is dus één van de meest in het oog springende vormen van gevelreclame die er is. Je kunt jouw bedrijf hiermee visueel goed onderscheiden en een uitstraling geven die past bij jouw organisatie. Maar het biedt ook veiligheid en privacy. Een mooie raambelettering maakt dat het geheel er netjes, verzorgd en professioneel uitziet.

Diverse raambelettering-mogelijkheden

Mull2media biedt vele mogelijkheden op het gebied van raambelettering. Jouw naam, logo of ander ontwerp als raambelettering op jouw ramen deuren of glazen wanden, in vele kleuren mogelijk! Wacht niet langer en beletter jouw ramen ook met reclame! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Privacy folie door Mull2media
Raambelettering voor Broekhuis Outlet door Mull2media
Raambeletttering voor Marktlink door Mull2media
Raambelettering voor De Graafschap Dierenartsten door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media