Mull2media kleurt oranje: Road to the Final

Geschreven door:
Floris-Jan is werkzaam bij Mull2mediaIvan is werkzaam bij Mull2media
Floris-Jan & Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Een unieke viering van het EK voetbal

Tijdens het EK voetbal viert Mull2media in Doetinchem op een unieke manier mee. Om het Nederlands elftal te steunen, kleuren de ramen van ons pand steeds meer oranje naarmate “het” Oranje verder komt in het toernooi. We zijn gestart met drie oranje ramen, één voor elke wedstrijd in de groepsfase, met daarop speelschema’s. Bij elke verdere overwinning worden meer ramen oranje gemaakt, met als ultiem doel een volledig oranje pand bij een finaleplaats. Dit kleurrijke initiatief toont onze nationale trots en teamgeest.

Mull2media kleurt oranje: Road to the Final

Erkenning door SI’BON

Het – nu nog half – oranje pand is natuurlijk een flinke aandachtstrekker langs de weg, we hebben dan ook al vele leuke reacties mogen ontvangen. Maar we zijn trots om aan te kondigen dat ons project is uitgeroepen tot “Project van de maand” bij brancheorganisatie SI’BON. Zij schreven daar een leuk artikel over op de website.

Raambelettering voor bedrijven

Bij Mull2media bieden we niet alleen creatieve manieren om het EK te vieren, maar ook professionele raambelettering voor bedrijven. Of het nu gaat om promotionele uitingen, logo’s, of seizoensgebonden decoraties, wij kunnen op maat gemaakte ontwerpen leveren die perfect passen bij de uitstraling van jouw bedrijf. Wil je ook opvallen met jouw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden op onze raambelettering pagina of neem direct contact met ons op via info@mull2media.nl of bel ons op 0314 – 36 15 16 om een afspraak te maken.

Mull2media kleurt oranje: Road to the Final

Update 08-07-2024:

“Wij zijn Oranje!”

Ja, ja, onze jongens hebben het geflikt: we staan in de halve finale!  Vanmorgen werd het één-na-laatste raam dan ook vakkundig oranje geplakt door Ronald (nee, niet Koeman). Helaas kunnen wij niet meer naar buiten kijken om de blije gezichten van alle voorbijgangers te zien, maar dat hebben we er voor over. Woensdag nog even de Engelsen oprollen, dan kunnen we de Nederlandse vlag op het finaleraam plakken!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media