Nieuwe vlaggenmasten en banieren voor Flexfactory

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Onlangs heeft Mull2media drie nieuwe vlaggenmasten met banieren geplaatst bij Flexfactory in Doetinchem. Met de stijlvolle baniervlaggen, verticaal hangend in masten van zeven meter hoog, is de uitstraling bij de entree van het overkoepelende uitzendbureau, met de merken Fides Uitzendgroep, Match4U, Seesing Personeel en Aelbers Personeel, verder verbeterd.

Plaatsing en montage

De baniervlaggen zijn één meter vijftig breed, vier meter hoog en zijn gemaakt van Flag Longlife. Ze wegen 115 grams en zijn afgewerkt met banden en haken. Bovenaan zijn de banieren voorzien van een platte tunnel van 6 cm. We hebben de oude vlaggenmasten en banieren verwijderd en de nieuwe masten en vlaggen in één dag gemonteerd.

Hoogwaardige materialen

De vlaggenmasten zijn uitgevoerd in hoogwaardige materialen (POM) en voorzien van dubbele zelfsmerende RVS kogellagers. Deze masten hebben ook een geruisloze en ronddraaiende draaitop, zodat de banieren onder alle weersomstandigheden mooi hangen. Wil je ook mooie vlaggenmasten bij jouw bedrijfspand? Informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Flexfactory Vlaggen door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media