Door de opvallende reclameborden zie je direct waar Oscar´s Groen aan het werk is

Geschreven door:
Ronald is werkzaam bij Mull2media
Ronald

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

De hoveniers van Oscar’s Groen werken met enorme toewijding en passie aan de mooiste tuinen. Je bent verzekerd van een prachtig eindresultaat met goede materialen, perfecte uitvoering en aandacht voor details. Bij elke nieuwe klus wordt het reclamebord, met het welbekende logo van Oscar’s Groen, in de grond geslagen. Zo zie je direct aan welke projecten de vakmannen werken en zijn ze zeker niet te missen. Benieuwd hoe de realisatie van een reclamebord tot stand komt? Lees dan snel verder.

Waarom een reclamebord

Met een reclamebord trek je de aandacht van jouw (potentiële) klanten. Op een goedkope en effectieve manier vergroot je de naamsbekendheid van je merk. En, hoe meer herhalingen van jouw reclame-uitingen, hoe meer herkenning er ontstaat.

Een reclamebord is vrij snel te realiseren. Allereerst luisteren we naar jouw wensen om vervolgens een passend ontwerp bij je aan te leveren. Ben je akkoord met het ontwerp, dan gaat deze door naar de productie. Hier nemen de handige jongens het over en komt het plaatmateriaal en het design samen. Plaatmateriaal wordt geprint of voorzien van stickers. Eventueel met bijpassende palen of zelfs inclusief montage op locatie. Helemaal klaar om gezien te worden! Voor elke situatie creëren we een passend reclamebord.

Het reclamebord van Oscar’s Groen

Onze creatieve vormgevers hebben meerdere ontwerpen aangeleverd bij Oscar’s Groen. Wat bijsturen en feedback verwerken, zodat we uiteindelijk samen tot een passend ontwerp zijn gekomen. Reclameborden van 70 x 60 cm, enkelzijdig bedrukt en contour gesneden. En wel zo handig, helemaal compleet aangeleverd, inclusief aluminium koker palen. Direct klaar voor de hoveniers om mee te nemen naar een nieuw project.

Wil jij dit ook?

Ben je toevallig nog op zoek naar een partij voor het laten aanleggen of onderhouden van jouw tuin? Meld je dan bij Oscar’s Groen. Of op zoek naar reclameborden of andere vormen van buitenreclame? Dan kan je beter bij ons aankloppen! Je kan ons bereiken per mail of pak de telefoon – want de beller is sneller! We vinden het ook leuk om je te ontvangen op de zaak in Doetinchem.

 

 

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media