Complete pandaankleding voor Nazzo Eating House

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

In Zevenaar vind je Nazzo Eating House, en nu in een compleet nieuw jasje! Wij voorzagen het eethuis van strakke windschermen, raambelettering en aankleding aan de binnenzijde van het gebouw. Door deze geheel vernieuwde pandaankleding krijgt het Nazzo Eating House een compleet vernieuwde uitstraling.

Huisstijl verwerken in de pandaankleding

Om echt in het oog te springen, is het belangrijk om je huisstijl door te voeren in alle communicatie-uitingen van je bedrijf. Omdat wij de gehele pandaankleding van Nazzo Eating House op ons hebben genomen, is het complete pand nu voorzien van strak beeld en scherpe tekst om de bezoeker aan te spreken. Het eethuis staat er zo lekker herkenbaar bij!

Windschermen op maat

De 6 windschermen die wij voor hen produceerden, bestaan uit Forex platen en zijn full color bedrukt. De complete set bestaat uit vijf schermen van 195 cm breed en een scherm van 95 cm breed. Door de afwisselende formaten kan het terras in een strakke vorm worden afgezet.

Duidelijke raambelettering

De ramen hebben wij voorzien van etched glass folie, welke wij aan de buitenkant hebben bevestigd. Raambelettering is een ideale manier om jouw bedrijf en boodschap te communiceren naar de buitenwereld. Daarnaast kan het de gewenste privacy geven in verschillende ruimtes, zowel vanaf buiten als binnen.

Gehele pandaankleding: ook van binnen!

Om het plaatje compleet te maken, voorzagen wij de binnenmuur van een hoogwaardig peesdoek. Dit peesdoek met daarop de bedrijfsnaam bestaat uit dekostof en is 350 x 150 cm. Door het grote formaat valt het direct in het oog bij binnenkomst.

Nieuwe pandaankleding voor jouw bedrijf?

Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijfspand (opnieuw) aan te kleden? Er zijn tal van mogelijkheden wanneer het gaat om het uitstralen van jouw boodschap en huisstijl. Denk aan raambelettering of peesdoeken, maar ook bijvoorbeeld aan vlaggen, fotowanden, reclameborden en freesletters. Neem gerust even contact met ons op, dan vertellen wij je graag wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media