Pandaankleding voor E2-Energie in Duiven

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Onlangs hebben wij het bedrijfspand van E2-Energie in Duiven voorzien van mooie pand- en gevelaankleding. Met deze signing heeft het zonne-energiebedrijf een echte blikvanger en zijn ze goed herkenbaar!

Pandaankleding van A tot Z

Bij Mull2media weten wij van aanpakken. Daarom verzorgden wij écht een complete pandaankleding voor deze organisatie. Vooral de reclame op het raamwerk aan de voorzijde trekt de aandacht. Hier hebben we – met een hoogwerker – eersteklas snijfolie aangebracht met daarop het beeldmerk met logo. Deze raambelettering van tien meter breed en bijna drie meter hoog kan de bezoeker of voorbijganger niet missen.

Alles in eigen huis

Omdat wij alle middelen in huis hebben om reclamemiddelen te produceren, hebben wij de kwaliteit hiervan in eigen handen. Daarom bieden wij pandaankleding van de beste kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan stickers voor op de lift, parkeerbordjes en bewegwijzering. Alle reclameproducten hebben we ontworpen en in eigen huis geproduceerd. Ons montageteam heeft vervolgens alles goed geplakt en vakkundig neergezet.

Ook geïnteresseerd in pandaankleding?

Hieronder kun je een aantal foto’s bekijken van het eindresultaat. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van pandaankleding voor jouw bedrijfspand of winkel? Wij vertellen je graag alles wat jij wil weten! Van spandoeken tot dibond borden en van vlaggen tot stickers: wij zijn van alle markten thuis. Neem gerust eens contact met ons op, dan zullen wij er ook voor jou iets moois van maken!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media