Pandaankleding voor nieuwe vestiging Sani4all

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

De nieuwe vestiging van Sani4all in Barendrecht is door ons voorzien van opvallende pandaankleding. Zowel buiten als binnen hebben wij alle reclame in de huisstijl aangebracht. Daarmee is de veertiende showroom van de badkamerspecialist goed herkenbaar!

Binnen- en buitenreclame op maat

Het pand is van buiten voorzien van spandoeken in muurframes en raambelettering met daarop de reclame-uitingen van Sani4all. De bewegwijzerings- en parkeerbordjes zorgen dat bezoekers de weg makkelijk kunnen vinden. Ook binnen is alles aangepakt. Onze medewerkers hebben onder meer spandoeken, fotowanden en actieborden geplaatst om het interieur verder aan te kleden.

Ontwerp en realisatie

Mull2media heeft de nieuwe pandaankleding voor deze vestiging van Sani4all compleet voor haar eigen rekening genomen. Van inmeten tot grafisch ontwerp, van productie tot en met montage op locatie in Barendrecht. Vanzelfsprekend hebben onze vakmensen gebruikgemaakt van de meest hoogwaardige materialen, zoals bisonyl doeken en dibond borden, zodat het een lange levensduur heeft.

Opvallen met pandaankleding

De pandaankleding wordt tijdens de opening van de nieuwe vestiging, op vrijdag 15 februari, gepresenteerd. Ook opvallen en nieuwsgierig naar wat Mull2media voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van mooie en functionele pandaankleding? Informeer dan eens naar onze mogelijkheden. Wij komen vrijblijvend langs om de beste oplossingen te bespreken.

Pandaankleding voor Sani4all door Mull2media
Sani4all Pandaankleding Fotowand door Mull2media
Sani4all Pandaankleding Spandoek door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media