Stijlvolle reclame-uitingen in het interieur én exterieur van Maron

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Kom je uit de regio? Dan is de kans groot dat je product in je huis hebt van Maron. Dé woonwinkel met fijne meubels voor je woning, een voordelige keuken of de mooiste accessoires voor een warm thuis. In al die jaren dat Maron bestaat is de woonwinkel loyaal gebleven aan haar klanten. Ze bieden meubels en keukens voor ‘de gewone man en vrouw’. En om deze doelgroep te bereiken zetten ze verschillende reclamemiddelen in.

Een gevel die opvalt!

Iedereen in de omgeving weet Maron te vinden. Gelegen naast het treinstation van Terborg. Je kan het pand bijna niet missen. Op de gevelreclame en raambelettering worden de mooiste interieurs getoond. Vlaggen wapperen in de wind en verschillende logo’s hebben een plek gekregen in het exterieur. Auto’s, bedrijfsbussen en bakwagens met eigen belettering staan voor klanten klaar om aangekochte meubels te vervoeren.

Een stijlvol interieur

Met zoveel prachtige meubels wisten we al dat Maron een stijlvol interieur heeft. Maar dit wordt verder aangekleed met fotowanden en peesdoeken. Hiermee inspireren ze bezoekers nog meer om hun ideale interieur samen te stellen.

Een greep uit de reclame-uitingen:

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media