Hoofdkantoor Saamborgh in Doetinchem goed zichtbaar

Geschreven door:
Ronald is werkzaam bij Mull2media
Ronald

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijf in de spotlight te zetten en je zichtbaarheid te vergroten? Dan moet je zeker het hoofdkantoor van Saamborgh in Doetinchem eens checken. Ze hebben namelijk een prachtige gevelreclame en slimme privacy folies die niet alleen de aandacht trekken, maar het gebouw ook direct een professionele uitstraling geven. In dit artikel vertel ik je graag meer over dit mooie project.

Ken jij Saamborgh al?

Saamborgh is een zorgorganisatie die zich toelegt op het bieden van zorg op maat voor ouderen in een kleinschalige setting. Met 11 zorglocaties is het fijn wonen met thuiszorg én het veilige idee van 24 uur zorg binnen handbereik. Het hoofdkantoor in Doetinchem is het kloppende hart van de organisatie en straalt een warme, uitnodigende sfeer uit.

Opvallende gevelreclame

Je kunt het hoofdkantoor van Saamborgh in Doetinchem gewoon niet missen! Op de doorgaande weg naar de stad trekt de gevelreclame de aandacht. Het bedrijfslogo in rood en zwart is groot genoeg zodat iedereen het kan lezen. Het is geweldig om te zien hoe Saamborgh hun merk zichtbaar maakt en opvalt.

Slimme privacy folies met logo

Privacy is erg belangrijk voor Saamborgh, daarom hebben ze slimme privacy folie geïnstalleerd op strategische plekken. Deze folies zorgen ervoor dat de binnenruimtes lekker privé blijven, zonder dat het ten koste gaat van natuurlijk licht en ruimtelijkheid. En het beste van alles? Het beschermt ook tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf! Zo kunnen de bewoners en medewerkers zich veilig en geborgen voelen.

Wil jij ook werken aan je zichtbaarheid?

Saamborg in Doetinchem heeft met opvallende gevelreclame en slimme privacy folie een prachtig hoofkantoor gecreëerd. Maar dat is niet alles, op meerdere locaties mogen wij ze helpen met de visuele zichtbaarheid. Wil jij dat nou ook? Goed zichtbaar zijn? Binnen, buiten, op de weg of waar dan ook? Wij helpen je hier graag bij. Laat ons weten voor welke uitdaging jij staat per mail of bel naar 0314 – 36 15 16. Dan gaan we samen aan de slag.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media