Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Verhuizen, tijdelijk je waardevolle spullen opslaan of verhuismateriaal huren? Het kan allemaal bij Schlechter Transport en Verhuizingen B.V. Waar deze verhuishelden andere mensen een handje helpen bij verhuizen, helpen wij ze bij het maken van reclame. De mannen van Schlechter weten in één dag 125 m³ te verhuizen, wij beletteren in één dag hun bakwagens. Zo doet iedereen waar ie goed in is en verzetten we samen bergen met werk!

Vanaf de start

Laten we beginnen bij het begin… De zaken liepen voorspoedig en het werd tijd voor een professionele aanpak. De eerste stap? Een logo voor Schlechter. Al snel volgenden vele andere reclame-uitingen. Auto’s, bakwagens en vrachtwagens werden voorzien van de juiste look-and-feel. Passend bij de huisstijl. Maar ook het pand in Wehl werd voorzien van licht– en gevelreclame. Opvallen, ja dat doen ze wel. Deze verhuistoppers weten goed hoe ze zichtbaarheid moeten zijn. Het kan Schlechter…

Wil jij dit ook?
We nodigen je graag uit om jouw wensen en behoeften te bespreken. Geen uitdaging is ons te gek! Dus laat ons per mail of telefoon weten waar we jou mee mogen helpen? En wie weet ben jij binnenkort nog beter online en offline zichtbaar.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media