Vive La France: een brocante- en kunstfair om verliefd op te worden!

Geschreven door:
Inge is werkzaam bij Mull2media
Inge

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Op zaterdag 8 en zondag 9 juli wordt Hummelo omgetoverd tot een stukje Frankrijk tijdens Vive La France. Deze twee dagen durende brocante- en kunstfair heeft in korte tijd een reputatie opgebouwd als dé plek voor liefhebbers van brocante. Het evenement trekt bezoekers uit alle hoeken van Nederland en zelfs internationale handelaren uit de VS en Japan weten de weg naar Hummelo te vinden. Of je nu op zoek bent naar prachtige antieke vondsten of gewoon een gezellig dagje uit wil, Vive La France biedt het allemaal. Wij zijn dit jaar trotse hoofdsponsor en samen met de organisatie hebben wij gezorgd voor nog meer zichtbaarheid van dit mooie evenement. Ik vertel je er graag meer over.  

Waan je in Parijs op het platteland

Stel je voor dat je door de charmante straatjes van Montmatre in Parijs wandelt, omringd door prachtige brocante en kunstwerken. Dat is precies het gevoel dat je zult ervaren rond de dorpskerk in Hummelo tijdens Vive La France. Je vindt hier de meest getalenteerde aanbieders, met een schat aan items zoals antiek kant, vintage poppen, sieraden en gepatineerde meubels. Maar naast brocante is er ook volop ruimte voor kunst. Vele kunstenaars tonen ter plekke hun creatieve vaardigheden en laten zien hoe hun prachtige werken tot leven komen.

 Chansons, accordeons en Franse lekkernijen

Wat is een Franse sfeer zonder een vleugje muziek? Vive La France trakteert bezoekers op klanken van chansons en accordeons. Geniet ondertussen van de levendige sfeer en proef van de Franse lekkernijen. Een goed glas wijn, hartige crêpes en natuurlijk croissants mogen niet ontbreken. Alles om de Franse ervaring helemaal compleet te maken.

Mull2media de partner in zichtbaarheid

Dit jaar hebben wij de eer om hoofdsponsor te zijn van Vive La France. En als experts op het gebied van visuele reclame hebben wij de signing voor het evenement verzorgd. In nauwe samenwerking met de organisatoren hebben we verschillende producten gerealiseerd om de zichtbaarheid van Vive La France te vergroten. Van opvallende advertenties en aankondigingsflyers tot dranghek banners, posters, entree- en parkeerkaarten, passe partouts, programmaboekjes en plattegronden. Dus als je dit weekend over Vive La France wandelt, denk dan nog even aan ons. Hopelijk hebben we ervoor gezorgd dat je optimaal kan genieten van dit unieke evenement.

Vive La France: nog wat praktische info op een rij

Wat: Vive La France
Waar: Dorpsstraat 1, 6999 AA Hummelo
Wanneer: zaterdag 8 en zondag 9 juli 2023, van 11.00 tot 18.00 uur
Tickets en prijzen: je koopt jouw tickets vooraf online via de website van Vive La France

  • Volwassenen: € 6,50 in de online voorverkoop (aan de kassa € 7,50)
  • Kinderen tot 12 jaar: gratis entree
  • Parkeerkosten: € 5

Meer info: ga naar de website van Vive La France

Goed weekend gewenst!

Dus heb jij 8 of 9 juli nog geen plannen? Dan weet je waar je moet zijn. Hummelo it is! En organiseer jij ook een tof evenement waarvoor je nog visuele communicatiemiddelen nodig hebt? Dan zijn wij de partij die je graag verder op weg helpt! Je kan ons altijd vrijblijvend contacten per mail of pak de telefoon en bel naar 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media