5 manieren om een spandoek creatief en effectief te gebruiken

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Geschreven door:
Snuffelstagiare Elin
Elin

Je ziet ze op veel plekken: bedrukte spandoeken! Het is een handig (reclame)middel om de aandacht te trekken of om iets mede te delen. Je kan een spandoek op veel manieren toepassen, voor diverse gelegenheden. Én daarbij zijn ze ook eenvoudig te monteren, dus kunnen ze op veel plekken hangen! Ik geef je 5 momenten of situaties waarin je een spandoek kan gebruiken. Laat je inspireren!

  1. Jouw spandoek voor een feestje

Vier je een feestje en zoek je nog decoratie? Of wil je iemand een mooi cadeau geven? Dan kan een spandoek een goede oplossing zijn! Geef de jarige een mooi cadeau door een spandoek in de tuin te plaatsen. Vaak gebeurt dit wanneer iemand 18, 25 of 50 jaar is geworden. Zo’n spandoek is een echte traditie in de Achterhoek. Met een tekst en foto’s worden leuke, gekke en memorabele herinneringen opgehaald. Maar dus ook voor de aankleding van een feest kan een spandoek de perfecte oplossing zijn.

  1. Reclame voor je bedrijf

Als je er op gaat letten zie je spandoeken regelmatig voorbij komen in het straatbeeld. Dus wil je reclame maken voor je bedrijf? En zoek je een effectieve en simpele manier om dat te doen? Bedenk dan eens of een spandoek voor jou de oplossing kan zijn. Op een spandoek heb je in ieder geval voldoende ruimte om belangrijke informatie te vermelden, zoals het logo, openingstijden, aankondigingen, acties en nog veel meer. Hang het spandoek op een goede plek, zodat voorbijgangers het niet kunnen missen.

  1. Evenementen en festivals

Organiseer je een evenement of festival? Dan mogen spandoeken niet ontbreken. Allereerst om jouw event of festival aan te kondigen. Op verschillende plekken laat je jouw aankondiging op poppen. Maar ook tijdens de festiviteit kan je het terrein of de ruimte aankleden met spandoeken. Zet de spandoeken slim in voor bijvoorbeeld de bewegwijzering, aankleding met sfeervolle beelden of het afschermen van de backstage ruimte. Met een spandoek kan je alle kanten op, maak daar gebruik van.

  1. Bouwprojecten

Als je langs een bouwproject komt zie je vaak een spandoek hangen om duidelijk te maken welk bedrijf aan het project bouwt. Werk je zelf bij een bouwbedrijf? En wil je bij al je projecten laten zien dat jouw bedrijf hier bouwt? Met een spandoek kies je voor offline communicatie met impact! Vermeld informatie over het nieuwbouwproject, laat beelden zien van het verwachte eindresultaat of toon andere interessante informatie. Alle voorbijgangers kunnen nu zien wie er aan het project bouwen en wat ze in de toekomst kunnen verwachten.

  1. Aankleding van bedrijf

Wil je de binnen- en/of buitenkant van je bedrijf aankleden? Dit doe je snel en simpel met spandoeken. Je logo op een spandoek als gevelreclame of de aankleding van een cursusruimte of kantoor met een akoestische frame (ook een soort spandoek). Nou je merkt dat er veel mogelijkheden zijn. Uiteraard helpen wij je bij het maken van een juiste keuze voor jouw situatie.

Hoe zet jij een spandoek in?

Als je op zoek bent naar een effectief en veelzijdig reclamemiddel, overweeg dan zeker het gebruik van spandoeken. Of het nu gaat om het aankleden van een feestje, reclame maken voor je bedrijf of het aankondigen van evenementen. Wij helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie en zorgen ervoor dat het spandoek perfect past bij jouw doel en huisstijl. Neem contact met ons op via mail info@mull2media.nl of bel naar 0314 – 36 15 16. En als je in de buurt bent, kom dan gerust langs in Doetinchem. De koffie staat altijd voor je klaar!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media