Spandoek als gevelreclame voor Doe Dental

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Het plaatsen van een spandoek als gevelreclame kan een effectieve manier zijn om je bedrijf of merk te promoten. Met behulp van spandoeken kun je potentiële klanten aanspreken, bezoekers naar je locatie leiden en meer mensen over jouw product of dienst vertellen. Spandoek reclame is daarnaast ook betaalbaar en eenvoudig in gebruik. In dit artikel laat ik je graag meer zien over het spandoek dat we hebben geplaatst bij onze klant Doe Dental.

Maak kennis met Doe Dental in Doetinchem

Deze tandartspraktijk in Doetinchem streeft er naar om preventieve zorg te bieden aan jouw gebit. Hiermee willen ze de lastige ingrepen vóór zijn en jou pijnlijke ingrepen besparen. Dit doen ze met een team van tandartsen, mondhygiënisten en assistentes. Om meer bezoekers te trekken en op te vallen heeft deze tandartspraktijk de keuze gemaakt om reclame te maken met behulp van een spandoek.

Doe Dental valt op met een spandoek

Voor dit project maakten we gebruik van een spandoek met een formaat van 476 cm breed x 275 cm hoog. Het spandoek is voorzien van randversteviging én metalen ringen om de 30 cm, waardoor hij aan de gevel bevestigd kan worden. Het spandoek dat we bij onze klant Doe Dental hebben geplaatst, is een kleurrijke en creatieve manier van reclame maken. Het oogt professioneel en zet het sportcentrum goed op de kaart.

De 3 voordelen van een spandoek

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een spandoek als gevelreclame; hieronder benoem ik er drie:

1. Betaalbaar

Een spandoek is een betaalbare manier om naamsbekendheid te creëren en het merk of product dat wordt gepromoot extra in de spotlight te zetten.

2. Formaat

Het formaat van het spandoek biedt voldoende ruimte om informatie en gedetailleerde afbeeldingen te tonen, waardoor het een effectieve manier is om klanten te bereiken.

3. Flexibel

Spandoeken zijn gemakkelijk op te hangen en aan te passen, waardoor het een flexibele manier is om jouw merk te promoten.

Mogen we voor jou een spandoek maken?

Klaar om jouw producten of diensten extra in de spotlight te zetten? Neem dan contact met ons op voor een stijlvol spandoek. Mail ons op info@mull2media.nl of bel 0314 – 36 15 16 en we helpen je graag verder! Leef je uit en laat een spandoek maken waarmee jouw merk de aandacht krijgt die het verdient. Wij zorgen ervoor dat het wordt afgeleverd, geïnstalleerd en gemonteerd op de juiste locatie. Samen zetten we jouw producten of diensten extra in de spotlight.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media