Spandoek laten maken = Opvallen en werken aan je zichtbaarheid

Geschreven door:
Luke is werkzaam bij Mull2media
Luke

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

In een wereld waarin het steeds lastiger wordt om op te vallen, kan een spandoek een eenvoudige en effectieve manier zijn om aandacht te trekken. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw spandoek echt opvalt en niet verdwijnt tussen de vele andere reclame-uitingen? Heel simpel: een spandoek laten maken door de echte profs. Oke, misschien schreeuwen we nu iets te hard van de daken, maar wij kunnen je zeker helpen bij het creëren van een opvallend exemplaar. Laten we eens kijken wat wij je te bieden hebben.

De kunst van opvallen en zichtbaar zijn

Een spandoek kan voor allerlei doeleinden worden ingezet. Je kunt ermee adverteren voor een aanbieding in je winkel, je bedrijfspand op laten vallen of reclame maken voor een evenement dat je organiseert. Het grote voordeel van een spandoek is dat het een groot oppervlak beslaat en daardoor veel aandacht trekt. Bovendien kan een spandoek vaak opvallender zijn dan bijvoorbeeld een reclamebord, omdat het simpelweg groter is.

Groot, groter, grootst

Je kan door ons een spandoek laten maken in allerlei soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een spandoek in een standaard formaat, maar ook voor een XL-spandoek (met een nog groter oppervlak, dus eentje die nog meer opvalt! Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten materialen. Voor buitengebruik is het aan te raden om te kiezen voor een watervast en UV-bestendig materiaal, zodat de kleuren niet vervagen en je spandoek in weer en wind mooi blijft. Wij adviseren je over het juiste formaat en materiaal voor jouw situatie.

Een opvallend ontwerp

Een ander belangrijk aspect bij een spandoek is natuurlijk de bedrukking. Ook daarvoor kun je bij ons alle kanten op. Laat een ontwerp maken door onze vormgevers of lever zelf een ontwerp aan. Wat je keuze ook is, wij begeleiden je in het gehele proces. We vragen de juiste input op en stemmen met je af of je tevreden bent met het ontwerp. Pas daarna gaat het ontwerp door naar onze jongens van de productie die zorgen dat het doek prachtig uit de printer komt rollen.

Perfecte montage

En dan, je hebt een spandoek laten maken, dan is het natuurlijk zaak om deze op de juiste manier te bevestigen. Ook hierin kunnen wij je adviseren. Wil je een spandoek met ringen in de hoeken of moeten er verdeeld over de rand meerdere ringen geplaatst worden? Alles voor een soepele montage. We hebben al jaren ervaring met het plaatsen van spandoeken op allerlei locaties, dus het is ook mogelijk om het spandoek door ons te laten plaatsen. Wij weten precies welke materialen en technieken het meest geschikt zijn, daar vertellen we je alles over!

Een spandoek laten maken op maat, voor elke gelegenheid

Wil jij ook opvallen met een spandoek? Neem dan eens een kijkje op onze website en ontdek de vele mogelijkheden en voorbeelden. Je mag ons altijd bellen of mailen voor meer informatie, je bereikt ons op 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media