Spandoek met frame voor Thoma Post Makelaars

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Voor Thoma Post Bedrijfsmakelaars in Doetinchem hebben wij onlangs een spandoek met frame gemaakt. Met dit ’te koop’-doek brengt de makelaar een vrijstaande bedrijfsruimte eenvoudig onder de aandacht bij voorbijgangers en geïnteresseerden. Bekijk hieronder het opvallende resultaat.

Ontwerp, productie en montage

Mull2media is verantwoordelijk voor het ontwerp, de productie en de montage van het spandoek in frame. Het spandoek is gemaakt van Bisonyl. Dit materiaal is weer- en windbestendig en is dus ideaal voor buiten. De doeken zijn voorzien van randversteviging en ringen om de 25 cm. Door het gebruik van elastieken is het doek goed gespannen en is de boodschap altijd goed zichtbaar. Het is dus een ideaal reclamemiddel!

Spandoek laten maken

Spandoeken zijn dus uitermate geschikt om jouw boodschap te communiceren. Dit kan bijvoorbeeld bij lopende acties of tijdens evenementen, maar ook om jouw eigen bedrijf of product te promoten. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor een spandoek met frame. Hierdoor is jouw boodschap altijd goed zichtbaar. Wil je ook een spandoek laten maken? Neem dan contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media