Voor The Spoked Society loopt de reclame op rolletjes!

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Dat het op rolletjes loopt bij The Spoked Society, dat kan bijna niet anders. Bij deze skate- en bikeshop kan je namelijk terecht voor een uitgebreid assortiment skateboards, longboards, BMX-fietsen en accessoires. Maar ook voor het laten repareren of een onderhoudsbeurt van jouw fiets ben je hier aan het juiste adres. Stap binnen en voel direct de relaxte sfeer. Ben jij een beginnende of ervaren skater of biker, dan voel je je als een kind in de snoepwinkel. Er is zelfs een miniramp achter in het pand. Kan je direct even je tricks showen.

Zichtbaar zijn

Oké genoeg over hoe gaaf deze shop is, even over naar de orde van de dag: zichtbaarheid. Want je kan nog zo’n leuke shop hebben, als je niet zichtbaar bent weet niemand jou te vinden. The Spoked Society timmert hard aan de weg om zichtbaar te zijn. Ze maken gebruik van raambelettering, beachflags, drukwerk en voorzien elke fiets van een unieke eigen sticker. Je bekijkt alle communicatiemiddelen hieronder. Wil je meer weten over The Spoked Society? Ga eens langs bij deze toffe zaak aan de C. Missetstraat of bezoek de website.

Ook werken de zichtbaarheid van jouw bedrijf?

We nodigen je graag uit om jouw wensen en behoeften voor communicatiemiddelen te bespreken. Geen uitdaging is ons te gek! Dus laat ons per mail of telefoon weten waar we jou mee mogen helpen? En wie weet ben je binnenkort (nog beter) zichtbaar.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media