Stickers en bordjes op stoelen De Heerenboeren

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Voor aanvang van het nieuwe voetbalseizoen hebben wij de stoelen van De Heerenboeren, een groep Achterhoekse ondernemers die een stevig fundament onder De Graafschap wil leggen, in stadion De Vijverberg voorzien van stickers en bordjes. Deze groep komt iedere thuiswedstrijd bij elkaar in een unieke omgeving, waar bedrijfsleven, onderwijs en politiek samenkomen.

Hun plaatsen op de hoofdtribune zijn nu goed herkenbaar en zorgen voor een representatieve uitstraling. Zowel de ronde stickers als de dibond bordjes op de stoelen zijn door Mull2media voorzien van het full colour logo van De Heerenboeren. De ruim zeventig stickers en bordjes zijn van goede kwaliteit en hebben door een hoogwaardige afwerking een lange levensduur.

Over De Heerenboeren

De Heerenboeren willen met een groep bedrijven een goede basis onder de exploitatie van De Graafschap leggen, zodat de club in staat is om verder te professionaliseren. Een florerende betaald voetbalclub op een veilige plaats in de eredivisie, is de ideale promotie voor de regio. Uiteraard altijd met inachtneming van de kernwaarden van de club, te weten: trots, eerlijk, samen, genieten en D’ran!

Onder het motto ‘Samen D’ran’ is een spreiding van het fundament via een grote groep bedrijven beter dan één grote sponsor. Het idee is dat de Heerenboeren via hun netwerk proberen de club steeds verder te laten groeien. Daarnaast spannen zij zich in op het gebied van sociaal maatschappelijke vraagstukken en bieden ze een ideaal zakelijk platform.

Bekijk hieronder het resultaat.

Heerenboeren stoelen bij De Graafschap door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media