Wat zijn kleding transfers?

Stickers die geschikt zijn voor textiel.

Kleding transfers zijn applicaties die gebruikt kunnen worden voor het bedrukken van kleding. Het zijn eigenlijk een soort stickers die geschikt zijn voor textiel. Bij de textiel transfers wordt echter gebruikgemaakt van warmte gevoelige lijm, die hecht bij een bepaalde minimumtemperatuur.

Voor het aanbrengen van de textiel transfers wordt daarom gebruikgemaakt van een hittepers waarbij de transfer op de juiste temperatuur op de ondergrond wordt geperst.

Jouw kleding voordelen bij Mull2media

  • Kleding transfers Doetinchem Achterhoek specialist;

  • Luxe afwerkingen;

  • Advies op maat;

  • Persoonlijk contact;

  • Snelle levering.

Gratis en vrijblijvend

Transfers op kleding door Mull2media.

Gemakkelijk en snel na te bestellen.

Bij Mull2media kun je kleding laten bedrukken via transfers. De voordelen van hiervan zijn dat deze bij grotere aantallen erg voordelig zijn. Ook kun je via deze techniek gemakkelijk en snel nabestellen.

Je kunt bij ons kleding transfers laten uitvoeren op diverse soorten kleding, zoals sweaters, polo’s en T-shirt transfers. Je hebt bij ons de keuze om een foto of andere afbeelding aan te leveren voor een kleding transfer, maar we kunnen ook voor jou een uniek ontwerp maken.

Kleding bedrukken Doetinchem Achterhoek

Imago en herkenbaarheid bij bedrijfskleding.

Jouw kleding bedrukken doe je bij Mull2media.

Voor alle bedrijven, klein of groot, kan bedrukte kleding een onderdeel zijn van het imago en de herkenbaarheid. Voor een passend advies voor het bedrijf en de werkzaamheden kun je een afspraak met ons maken. Wij zoeken samen met jou naar de juiste uitstraling.

Wij helpen je graag bij het ontwerp van een logo of ander design op jouw shirt. Wij hebben een ruime collectie bedrijfskleding, werkkleding en promokleding, allen geschikt voor transfers.

Transfers - Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

4,5 / 5

Wij hebben meerdere fietsen en bakfietsen laten beletteren door de jongens van Mull2Media. Vanaf nu nog beter zichtbaar op de weg. Bedankt voor het strakke resultaat!

5 / 5

Vorig jaar zijn wij gestart met een nieuwe huisvesting voor ons bedrijf. Mull2media heeft ons super geholpen met verschillende diensten. Prettig contact en een fijn bedrijf om mee samen te werken.

4,5 / 5

Bij Mull2media wordt er goed meegedacht en snel gehandeld. Top geregeld!