Wat zijn kleding transfers?

Stickers die geschikt zijn voor textiel.

Kleding transfers zijn applicaties die gebruikt kunnen worden voor het bedrukken van kleding. Het zijn eigenlijk een soort stickers die geschikt zijn voor textiel. Bij de textiel transfers wordt echter gebruikgemaakt van warmte gevoelige lijm, die hecht bij een bepaalde minimumtemperatuur.

Voor het aanbrengen van de textiel transfers wordt daarom gebruikgemaakt van een hittepers waarbij de transfer op de juiste temperatuur op de ondergrond wordt geperst.

Meer over kleding bedrukken

Jouw kleding voordelen bij Mull2media

  • Kleding transfers Doetinchem Achterhoek specialist;

  • Luxe afwerkingen;

  • Advies op maat;

  • Persoonlijk contact;

  • Snelle levering.

Neem contact met ons op

Gratis en vrijblijvend

Transfers op kleding door Mull2media.

Gemakkelijk en snel na te bestellen.

Bij Mull2media kun je kleding laten bedrukken via transfers. De voordelen van hiervan zijn dat deze bij grotere aantallen erg voordelig zijn. Ook kun je via deze techniek gemakkelijk en snel nabestellen.

Je kunt bij ons kleding transfers laten uitvoeren op diverse soorten kleding, zoals sweaters, polo’s en T-shirt transfers. Je hebt bij ons de keuze om een foto of andere afbeelding aan te leveren voor een kleding transfer, maar we kunnen ook voor jou een uniek ontwerp maken.

Meer over werkkleding
Kleding bedrukken Doetinchem Achterhoek

Imago en herkenbaarheid bij bedrijfskleding.

Jouw kleding bedrukken doe je bij Mull2media.

Voor alle bedrijven, klein of groot, kan bedrukte kleding een onderdeel zijn van het imago en de herkenbaarheid. Voor een passend advies voor het bedrijf en de werkzaamheden kun je een afspraak met ons maken. Wij zoeken samen met jou naar de juiste uitstraling.

Wij helpen je graag bij het ontwerp van een logo of ander design op jouw shirt. Wij hebben een ruime collectie bedrijfskleding, werkkleding en promokleding, allen geschikt voor transfers.

Neem contact met ons op
Transfers - Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3.

5 / 5

Onze website staat online! Bedankt Mull2media voor de prachtige website die we samen hebben gemaakt.

5 / 5

Onze gevel van 15 bij 5  meter hoog is beplakt met full color folie met prachtige foto’s van gerealiseerde veranda’s. Het resultaat is prachtig geworden. De samenwerking is perfect verlopen: fijne monteur, goed voortraject en volgens afspraak afgewerkt. Ook onze montagebus is prachtig beletterd.

4,5 / 5

De truck is op locatie ingemeten. Fijne communicatie met korte lijntjes. En het resultaat helemaal naar wens. Bedankt Mull2media!