Vernieuwde signing De Graafschap

Geschreven door:
Ronald is werkzaam bij Mull2media
Ronald

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

“ ’t Blauw wit bloed kroep woar ’t niet goan kan.“, zo ook bij Mull2media. Al jaren zijn we ‘Official Stersponsor’ van voetbalclub De Graafschap. Zo verzorgen we alle fysieke reclame rondom de club en Stadion De Vijverberg. Daarmee maken we de Achterhoekse trots nog beter zichtbaar. Graag vertellen we je meer over de vernieuwde signing in het stadion.

Reclameborden

Langs het veld zijn ze eigenlijk onmisbaar; de reclameborden. Tientallen bedrijfsnamen hangen verspreidt in de blauw witte tempel. Met een reclamebord breng je eenvoudig en snel jouw bedrijfsnaam onder de aandacht. Door het plaatsen van nieuwe stickers op de borden lijken ze goed als nieuw.

Door een nieuwe regelgeving sinds dit seizoen, was er een verandering in de prijsborden noodzakelijk. Op alle verkooppunten borden hangen nieuwe informatieve borden en prijsborden. Onder meer in de welbekende supporterskantine.

Peesdoeken

Peesdoeken zijn het ideale reclamemiddel voor de aankleding van jouw bedrijfspand. De textieldoeken zien er strak uit en zijn heel gemakkelijk te vervangen. Bij de entree van het stadion tot aan boven in de businessclub, de peesdoeken zijn niet weg te denken in Stadion De Vijverberg. Jaarlijks wisselt de spelersselectie en komen er natuurlijk nog weer sponsoren bij. Gemakkelijk peesdoeken vervangen is daarom ideaal voor De Graafschap.

Jouw ‘stadion’ ook upgraden?

Heb jij ook reclameborden/peesdoeken bij jouw bedrijfspand of voetbalclub? En kunnen deze wel een upgrade krijgen om weer écht zichtbaar te zijn? Kom met onze reclamemakers in contact. Dan bespreken we samen de mogelijkheden om jouw reclame weer goed zichtbaar te maken. Laat het ons weten via de mail 06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media