Nieuwe locatie voor Vitamee, dus nieuwe signing

Geschreven door:
Roxanne is werkzaam bij Mull2media
Roxanne

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

We delen graag weer een van onze mooie projecten met je. Deze keer zetten we onze klant Vitamee in de spotlight. Sinds kort zijn ze gevestigd in Doetinchem met de drie onderdelen VitaMee, Richt en JOY. Samen bieden ze werkgevers en werknemers alle benodigde tools om een prettige werkomgeving te creëren. Om die visie te ondersteunen moeten ze natuurlijk goed zichtbaar zijn en hebben ze een aantal opvallende elementen toegevoegd aan het nieuwe pand. Laten we eens kijken.

Spandoek en parkeerbord voor duidelijke herkenning

Er is een indrukwekkend spandoek geplaatst. In een frame van 300 cm breed bij 200 cm hoog is een spandoek gespannen van 280 cm bij 180 cm met het logo vol in beeld. Het pand is nu goed gemarkeerd, duidelijk en zichtbaar! Ook de plek om te parkeren is niet meer te missen. Daar is een duidelijk parkeerbord geplaatst. Zo worden klanten verwelkomd!

Wat extra privacy met privacyfolie

Ook hebben we privacy folie op de ramen aangebracht, zodat er een geborgen en comfortabele werkomgeving wordt gecreëerd voor alle medewerkers, maar ook voor klanten. Vanaf de buitenkant van het pand kijk je niet direct de spreekkamers in en in de wachtruimte kijk je niet mee op computers en gevoelige informatie. Wel zo fijn!

Met signing bouwen aan de toekomst van jouw bedrijf

Met het opvallende spandoek, duidelijke parkeerbord en het privacy folie op de ramen hebben we voor VitaMee niet alleen visuele zichtbaarheid gecreëerd, het zorgt ook voor een fijne werkplek. Dat is wat we het liefste doen. Bedrijven helpen bouwen aan de toekomst, door zichtbaarheid te creëren met de mooiste en veelzijdigste producten. Wil jij dit nou ook? Laat het ons dan weten, wij denken graag me je mee over de signing van jouw bedrijf. Bel ons op 0314-36 15 16 of stuur ons een mail met jouw wensen. Dan gaan we samen aan de slag. Let’s go!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media