Vlaggenmasten van topkwaliteit.

Dit kan allemaal bij Mull2media.

Heb je een vlaggenmast nodig om je bedrijf een professionelere uitstraling te geven? Wil je een vlaggenmast voor thuis? Of wil je graag vlaggenmasten huren voor een evenement? Dit kan allemaal bij Mull2media.

Vlaggen en masten zijn een krachtige en professionele manier om jouw boodschap over te brengen. Jouw bedrijfspand of evenement is pas écht toon- en herkenbaar met een opvallende vlag.

Daarom kies je voor vlaggenmasten door Mull2media

  • Eenvoudig jouw vlag samenstellen;
  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Persoonlijk contact;
  • Gratis opmaak van jouw vlag;
  • Altijd bestandscontrole, je loopt geen enkel risico.

Gratis en vrijblijvend

Hoogwaardige vlaggenmasten.

Sterk, onderhoudsvrij en de prijs is erg gunstig.

Wij maken gebruik van aluminium vlaggenmasten. Hierdoor is je mast sterk, onderhoudsvrij en de prijs is erg gunstig. Hierdoor zijn we dan ook in staat hoogwaardige vlaggenmasten aan te bieden. Daarnaast beschikken onze masten over een grondkoker of over een kantelanker.

Wapperende vlaggen in masten zijn bij uitstek geschikt om een merknaam of boodschap onder de aandacht te brengen. Laat je inspireren of vraag onze medewerkers om advies op maat. Wij weten wat voor jou van toepassing is.

Vlaggen Doetinchem Achterhoek

Vlaggenmasten huren in plaats van kopen?

Dat is mogelijk. 

Dit wordt veel gedaan bij evenementen. Ons montageteam zal dan ook de vlaggenmasten plaatsen. En is je evenement voorbij, dan komen we de vlaggenmasten gewoon weer bij je ophalen. Je huurt een complete vlaggenmast met vlag. De vlaggen worden door ons meegenomen en keurig in de masten gehangen.

Bij ons heb je dus alles onder één dak: van concept tot realisatie. Wij zorgen dat je gezien wordt. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vlag en mast op maat.

Vlaggen - Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

5 / 5

De samenwerking verloopt erg prettig. Wat je ook nodig hebt, vraag het Mull2Media. Alle vragen worden snel beantwoord en doorgezet naar de juiste afdeling en professioneel aangepakt. Al met met al, wat je ook maar nodig hebt, bij Mull2Media ben je aan het juiste adres. Snel, kundig, vriendelijk en complete service.

5 / 5

Wij bestellen al ons drukwerk voor ons evenement bij Mull2Media. Ze denken goed mee, en leveren snel. Erg tevreden.

5 / 5

Op alle fronten qua ontwikkeling, uitvoering en levering heb ik een meer dan goede ervaring met Mull2Media. Een zeer betrokken partij met snelle en vakkundige leveringen en ontwikkelingen.