Busbelettering

Reclame maken terwijl je onderweg bent? Dat kan met busbelettering. Dé oplossing wanneer je beter zichtbaar wil zijn met jouw bedrijf terwijl je je van A naar B verplaatst.

Al rijdend breng je jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht van je (potentiële) publiek. Of het nu gaat om het plakken van de bedrijfsnaam op een bedrijfsbus of een volledige carwrap? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Naamsbekendheid vergroten?

Kies voor busbelettering

 • Gratis ontwerp van jouw busbelettering

 • Aanbreng belettering mogelijk op locatie

 • 3 jaar garantie op jouw belettering

Gratis en vrijblijvend

Opvallen met busbelettering!

Maak reclame terwijl je onderweg bent.

Met busbelettering een hoge attentiewaarde

Ben je veel onderweg met jouw (bestel)bus? Laat je bus dan het visitekaartje van je bedrijf zijn. Of je wagenpark nou klein of groot is, de attentiewaarde van busbelettering is enorm. Herkenbaar op de weg: dat wil toch iedereen? Met busbelettering weten niet alleen bestaande, maar ook potentiële klanten waarvoor ze bij jouw bedrijf terecht kunnen. Mits je boodschap helder en duidelijk is!

Belettering op maat

Bij dat laatste kunnen we je helpen. Afhankelijk van de inzet, het gebruik van de bus en jouw marketingstrategie zijn er tientallen mogelijkheden voor busbelettering. Wij denken graag met je mee. Samen formuleren we een boodschap en zijn wij jou van dienst met een snelle, vakkundige belettering. Dit kan zelfs bij jou op locatie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Pak de telefoon en bel ons.

Voordelen

De pluspunten van busbelettering

 • Goedkope manier van reclame maken.
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media.

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen kan de belettering er al binnen 1 week worden aangebracht.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je de belettering wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Busbelettering is aanpasbaar.