Car wrappen

Ben je niet meer tevreden over de huidige kleur van je voertuig? Of wil je iets specifieks communiceren? Dan is het tijd voor een complete metamorfose: full color car wrappen!

Het inpakken van je voertuig met folie zorgt ervoor dat je maximaal zichtbaar bent. Al rijdend breng je jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht van je (potentiële) klanten. Met deze passende oplossing zorgen we dat jouw voertuig gezien wordt!

Naamsbekendheid vergroten?

Kies voor car wrappen

 • Gratis ontwerp van jouw carwrap

 • Aanbreng belettering mogelijk op locatie

 • 3 jaar garantie op jouw belettering

Gratis en vrijblijvend

Een unieke uitstraling!

Voor elk voertuig.

Car wrappen: een unieke en opvallende uitstraling

Geef ons jouw lievelingskleur door, dan pakken wij met veel liefde jouw voertuig volledig of voor een gedeelte in met folie. Een effen kleur, mat, (zijde)glans of met een hippe print? Met car wrappen kies je voor een uniek uiterlijk van jouw voertuig. Trek de aandacht van jouw (potentiële) klanten terwijl je onderweg bent. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wij zorgen voor die bijzondere uitstraling.

Jarenlang plezier

Wij werken met speciale wrapfolies van 3M of Avery. De folies worden in alle kleuren van de regenboog geleverd, dus we weten zeker dat er voor jou een passende kleur tussen zit. Een carwrap kent vele voordelen, zodat jij jarenlang plezier hebt van het nieuwe uiterlijk van jouw voertuig. Wil jij dit ook? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een ontwerp passend bij jouw wensen, folies van hoge kwaliteit en een vakkundige montage! Car wrappen maar!

Voordelen

De pluspunten van een car wrappen

 • Goedkope manier van reclame maken.
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media.

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen kan de belettering er al binnen 1 week worden aangebracht.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je de belettering wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Belettering is aanpasbaar.