Carwrapping.

Trek de aandacht.

Carwrapping? Ben je niet meer tevreden over de huidige kleur van je auto? Of wil je iets specifieks met je bus communiceren? Dan is carwrapping een prima optie. Het inpakken je voertuig met folie is goedkoper dan het opnieuw te laten spuiten en zorgt dat je maximaal onder de aandacht van het publiek komt.

Al rijdend breng je jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht van je potentiële publiek. Mull2media heeft veel ervaring op het gebied van carwrapping. Voor iedere klant en voor ieder budget hebben we de passende oplossing.

Daarom kies je voor carwrapping door Mull2media

  • Gratis ontwerp van jouw carwrapping;
  • Persoonlijk advies over de carwrap;
  • Carwrap aanbrengen op locatie;
  • Wij wrappen jaarlijks 500 voertuigen;
  • 100% tevredenheidsgarantie.

Gratis en vrijblijvend

Hoe profiteer je maximaal van carwrapping?

Creëer een unieke uitstraling.

Wij pakken de voertuigen in gedeeltes of volledig in met folie in ieder gewenste kleur. De folie is van hoogwaardig gegoten vinyl en wordt voorzien van een UV-werend laminaat om de duurzaamheid te verlengen. De voertuigen kunnen in een effen kleur worden gecarwrapt, in mat en glans.

Daarnaast is het ook mogelijk om jouw auto of bus te voorzien van een hippe print, jouw bedrijfskleuren of het logo. Er zijn bij ons veel mogelijkheden. Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij verrassen je met een passend ontwerp.

Carwrapping Doetinchem Achterhoek

Carwrapping op elk gewenst voertuig.

De wrapfolie wordt inhouse ontworpen.

Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, printen en aanbrengen van een carwrap kunnen wij jouw huisstijl en doelstelling op iedere bedrijfs- en bestelbus zetten. Wij richten ons zowel op de kleine ondernemers als op de grote bedrijven door heel het land.

De wrapfolie wordt inhouse ontworpen. Vervolgens maken we jouw voortuig schoon en vetvrij en brengen de folie aan. Zo voorkomen we dat de folie na het carwrappen na een paar jaar loslaat. Wacht niet langer en kijk naar de mogelijkheden voor carwrapping.

Car wrapping Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

5 / 5

Van ontwerp tot bestickeren van onze bus verliep soepel, in goed overleg het resultaat is precies zoals het ontwerp. Ontzettend goed en mooi gedaan. Voor de volgende klus komen we gewoon terug.

5 / 5

Ik ben super goed geholpen ook fijn dat ze mee dachten. De uitkomst is super mooi geworden. Als ik ooit weer wat moet laten zetten kom ik zeker terug.

5 / 5

Het is fijn samenwerken met de mensen van Mull2Media. Ze zijn vriendelijk, flexibel, meedenkend, duidelijk in de communicatie en ze leveren goed werk af.