Concept ontwikkeling.

Van idee naar concept.

Conceptontwikkeling is de creatieve én inhoudelijke vertaling van je idee naar een kloppend geheel. Wij zorgen dat je straks profiteert van een goed doordacht marketingconcept. Een concept bestaat uit content en vorm. Dus wat je gaat vertellen en hoe je dat communiceert. De mensen van Mull2media maken jouw hersenspinsels tastbaar. Dit uit zich onder meer in een compleet nieuwe entiteit of een online platform.

Diverse concepten
Bij reclamebureau Mull2media in Doetinchem kun je terecht voor  het ontwikkelen van diverse concepten. Dagelijks bedenken wij succesvolle concepten voor uiteenlopende klanten. Creatief, onderscheidend en altijd in dienst van jouw boodschap. Dus heb je een idee, maar kun je wel wat hulp gebruiken om jouw product of dienst beter in de markt te zetten? Of om de verkoop hiervan een boost te geven? Praat dan eens vrijblijvend met ons.

Ontwikkel een uniek concept van je merk.

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de wensen te bepalen.
  • Een concrete vertaling van jouw idee
  • Unieke concepten, content én vorm

  • Extra mogelijkheden voor de communicatiestrategie

Gratis en vrijblijvend

Volwaardig concept.

Wij laten het graag zien.

  • Wist je dat vrijwel elk oppervlak in jouw interieur voorzien kan worden van een unieke uitstraling? Met interieurfolies maak je de beleving van jouw merk helemaal compleet. In een handomdraai geef jij de ruimte een update. Van een kastenwand tot een toonbank en van keuken tot badkamer. Om je een beeld te geven van de vele mogelijkheden hebben we een moodboard samengesteld, die bekijk je hieronder.

Werkwijze

De eerste stappen naar binnenreclame voor jouw organisatie.

Indien je met ons in gesprek gaat, gaan we samen werken aan jouw identiteit. Dus; wie ben je, waar sta je voor en wat wil je graag uitdragen? Na één of meerdere brainstormsessies gaan we aan de slag met de vertaling van jouw idee naar een volwaardig concept. Dit doen we met een creatief team die zorgt draagt voor de copywriting en het grafisch ontwerp.

Concept ontwikkeling

Huisstijl ontwikkeling

Een representatieve huisstijl is onmisbaar voor jouw bedrijf. Het zegt iets over de stijl die je wilt uitdragen.

Logo ontwikkeling

Logo ontwikkeling

Een goed logo zegt meer dan duizend woorden. Het is een afspiegeling van je organisatie en je merkwaarden.

Magazine ontwerpen

Magazine ontwikkeling

Wil jij een eigen magazine laten drukken? Wij helpen je graag bij de realisatie van jouw magazines.

Advertenties

Advertentie ontwikkeling

Wil je jouw bedrijf, product of dienst promoten? Wat dacht je van pakkende advertenties? Dit is nog steeds een krachtig marketinginstrument.

Concept ontwikkeling Mull2media Doetinchem Achterhoek
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5.

5 / 5

De ontwerpen zijn steeds weer verrassend mooi! Er wordt goed meegedacht en bij Mull2Media is er een snelle levertijd. Kortom, ze zien ons steeds terug.

5 / 5

Wij doen regelmatig zaken met Mull2Media. Ze denken goed mee en de kwaliteit van de producten is erg goed. Een snelle en vriendelijke service met oog voor de klant.

5 / 5

Mull2Media bedenkt, maakt en beheert al meer dan 10 jaar een diversiteit aan werkzaamheden en opdrachten voor mij. Ze zijn altijd bereikbaar en werken snel en zorgvuldig. Hun creativiteit en goede meedenken maakt het voor mij gemakkelijk om voor dit bedrijf te blijven kiezen. Ga zo door!!