Van idee

naar concept

Conceptontwikkeling is de creatieve én inhoudelijke vertaling van je idee naar een kloppend geheel. Wij zorgen dat je straks profiteert van een goed doordacht marketingconcept. Een concept bestaat uit content en vorm. Dus wat je gaat vertellen en hoe je dat communiceert. De mensen van Mull2media maken jouw hersenspinsels tastbaar. Dit uit zich onder meer in een compleet nieuwe entiteit of een online platform.

Diverse

concepten

Bij reclamebureau Mull2media in Doetinchem kun je terecht voor  het ontwikkelen van diverse concepten. Dagelijks bedenken wij succesvolle concepten voor uiteenlopende klanten. Creatief, onderscheidend en altijd in dienst van jouw boodschap. Dus heb je een idee, maar kun je wel wat hulp gebruiken om jouw product of dienst beter in de markt te zetten? Of om de verkoop hiervan een boost te geven? Praat dan eens vrijblijvend met ons.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

conceptontwikkeling door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de wensen te bepalen

  • Een concrete vertaling van jouw idee
  • Unieke concepten (content én vorm)

  • Extra mogelijkheden voor de communicatiestrategie

“Een succesvol concept laten ontwikkelen?”

Vraag een offerte aan
Volwaardig

concept

Indien je met ons in gesprek gaat, gaan we samen werken aan jouw identiteit. Dus; wie ben je, waar sta je voor en wat wil je graag uitdragen? Na één of meerdere brainstormsessies gaan we aan de slag met de vertaling van jouw idee naar een volwaardig concept. Dit doen we met een creatief team die zorgt draagt voor de copywriting en het grafisch ontwerp. 

Wil je meer weten over onze

conceptontwikkeling?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je (online) zichtbaar zijn en goed gevonden worden met jouw concept?

Wij realiseren een succesvol concept.