Contentbeheer, hoe belangrijk is het?

Is het up-to-date houden van jouw website of webshop een struikelblok?

De content van jouw website of webshop is erg belangrijk. Het hoort bij content marketing, maar voelt voor veel bedrijven of particulieren als een verplicht onderdeel. Is het up-to-date houden van jouw website of webshop een groot struikelblok? Wees verstandig en besteed het beheer van jouw content uit. Dit kan een hoop geld en tijd schelen.

Reclame bureau Mull2media in Doetinchem kan het beheer van je website of –shop regelen en er op toezien dat deze site up-to-date blijft. Met jouw input kunnen we teksten en inhoud verzorgen. Uiteraard is het ook mogelijk dat we jouw aangeleverde teksten voor je online zetten.

Deze teksten zullen onze content marketeers vervolgens volledig optimaliseren, zodat de teksten een toegevoegde waarde hebben aan het internet. Op deze wijze zal de content goed gevonden worden door zoekmachines en levert het betere positioneringen op. Dit zorg er weer voor dat er meer bezoekers op de website komen!

Waarom contentbeheer door Mull2media?

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de doelstellingen te bepalen;

  • Professioneel contentbeheer en content advies;
  • Frequente plaatsen van content;
  • Snelle service en publicatie;
  • Persoonlijk contact.

Gratis en vrijblijvend

Contentbeheer
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

4 / 5

Via een gezamenlijke relatie ben ik bij Mull2media terecht gekomen voor het laten bouwen van mijn website. Tot volle tevredenheid! De website werd geheel in de lijn en stijl die ik voor ogen had opgeleverd. Veranderingen en vernieuwingen die ik van tijd tot tijd doorbel worden steevast gelijk opgepakt en het contact is overall heel duidelijk, direct en prima. Kortom, een zeer goede partner.

5 / 5

Voor een beurs hadden we een peesdoek inclusief peesframe nodig en Mull2media kon hier snel in schakelen. Over de prijs, kwaliteit en snelheid van leveren zijn we zeer tevreden.

4,5 / 5

Met de raambelettering wordt ons pand steeds mooier. Met dank aan Mull2Media.