Waardevolle content.

Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website?

Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn website? Hoe kan ik meer producten verkopen? Hoe scoor ik goed in de zoekresultaten? Bij Mull2media krijgen we deze vragen vaak. De antwoorden hierop lastig te geven. Content is echter een goede stap in de juiste richting.

Met contentcreatie maak je namelijk waardevolle content voor je doelgroep. Bereik met de juiste contentstrategie de juiste mensen, via het juiste kanaal, met de juiste content. Onze specialisten helpen je graag op weg met het maken van de juiste content.

Daarom kies je voor
content creatie door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de content doelstellingen te bepalen;

  • Pakkende en overtuigende teksten;

  • Hoog scoren in de zoekresultaten;

  • Persoonlijk contact;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;

Gratis en vrijblijvend

Relevante informatie.

Samen afstemmen welke content voor jou relevant is.

Contentcreatie is dus het creëren en delen van relevante, waardevolle informatie via jouw kanalen. Belangrijkste doel: potentiele klanten aan jouw organisatie binden. Het begint in eerste instantie met de juiste teksten op de site of shop.

Content is echter meer dan alleen het schrijven van een blog of artikel. Denk ook aan infographics, video’s, whitepapers, ‘How to’s’ en landingspagina’s. Het belangrijkste is dat je weet waar jouw doelgroep behoefte aan heeft. Stem daar je boodschap op af. Uiteraard kunnen wij samen afstemmen welke content voor jou relevant is.

Contentcreatie - Mull2media

Contentcreatie uitbesteden.

Hét adres voor jouw belettering.

Vind je het lastig om content te schrijven die je onderscheidt en je doelgroep raakt? Wees verstandig en besteed het beheer van jouw content uit. Dit kan een hoop geld en tijd schelen. Wij kunnen dit regelen en er op toezien dat deze site up-to-date blijft. Deze teksten zullen onze content marketeers vervolgens volledig optimaliseren, zodat de teksten een toegevoegde waarde hebben.

Op deze wijze zal de content goed gevonden worden door zoekmachines en levert het betere positioneringen op. Dit zorg er weer voor dat er meer bezoekers op de website komen!

Contentcreatie - Mull2media
Contentcreatie Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

5 / 5

We waren op zoek naar een nieuw logo/huisstijl voor ons bedrijf. We hadden zelf wat ideeën maar lieten ze ook vrij om zelf met wat te ideeën te komen. En het is prachtig geworden. Zeer tevreden! Een fijn en modern bedrijf.

5 / 5

Al diverse producten bij Mull2media afgenomen. Ik werd altijd snel geholpen en de service is perfect. Daarnaast is de online tool van offerte, opdracht en afwikkeling overzichtelijk en duidelijk. Het eindproduct is van super kwaliteit. Kortom, een zeer tevreden klant.

4,5 / 5

Hele fijne club die altijd bereikbaar is. Ze schakelen snel en zijn vriendelijk, zonder poespas.