Decoratiedoek: prachtig textielsoort.

Geluiddempend effect en een stijlvolle uitstraling.

Een decoratiedoek zorgt voor meer sfeer. Daarnaast is het ideaal om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Doordat ze een geluiddempend effect en een stijlvolle uitstraling hebben, is het zeer populair in woonruimtes, kantoren, restaurants en op beurzen.

Mull2media levert alle decodoeken op ieder gewenst formaat. Het is een prachtig textielsoort met een fijne structuur, waardoor er mooie printresultaten behaald kunnen worden.

Daarom kies je voor decoratiedoeken door Mull2media

  • Pandaankleding op maat;

  • Gratis opmaak van jouw pand- en gevelreclame;

  • Eigen montagedienst voor de pand- en gevelreclame;
  • Jarenlange ervaring, uitstekende kwaliteit.

Gratis en vrijblijvend

Veel variatie in decoratiedoeken.

Eenvoudig in het aluminium frame gespannen.

Decoratiedoeken zijn uitermate geschikte om in een zogenaamd decoframe te plaatsen. Ze kunnen eenvoudig in het aluminium frame gespannen worden. Om die reden zijn de doeken in een handomdraai te verwisselen en kun je eindeloos variëren.

Heb je liever een vrijstaand frame? Dat kan! Een staand decoratieframe kunnen wij aan beide kanten voorzien van een decoratiedoek. Ze zijn ook geschikt als wand- en plafondframe.

Decoratiedoeken Doetinchem Achterhoek

Functioneel én sfeervol decoratiedoek.

Creëer prettige leef- en werkruimtes.

Een goede akoestiek wordt steeds belangrijker bij het creëren van prettige leef- en werkruimtes. Daarnaast is het erg sfeervol! Wil jij jouw betreffende ruimte met regelmaat een andere look geven, bijvoorbeeld in jouw restaurant of kantoor? Kies dan voor onze decoratiedoeken.

Ze zijn makkelijk te verwisselen in combinatie met een decoratieframe. De doeken zijn bij ons in alle maten verkrijgbaar en daardoor geschikt voor iedere ruimte!

Decoratiedoeken - Doetinchem Achterhoek
Decoratiedoeken Mull2media Doetinchem Achterhoek
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

5 / 5

DOE DENTAL! Tandartsen was op zoek naar een mooie reclame uiting voor op haar gevel. Dit heeft mull2media heel mooi voor elkaar gemaakt. We zijn nu goed zichtbaar op het Julianaplein 44 te Doetinchem. Mull2media is een fijn bedrijf met goede suggesties.

5 / 5

Het spandoek opgemaakt en geleverd door jullie was het middelpunt van onze hoogste punt viering. Nogmaals hartelijk dank voor de snelle levering en de fijne communicatie.

4 / 5

We worden blij van het resultaat. Mull2media heeft vakkundig een spandoek met frame geplaatst bij onze ingang.