window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in visuele communicatie
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 112 beoordelingen

Direct Mail (DM): altijd een groot bereik

Direct Mail (DM): altijd een groot bereik

2018-10-25T17:39:22+00:0022 september 2017|Drukwerk & Print|

Eén van de grootste uitdaging van bedrijven is om wél op te vallen tussen de andere mailings op de deurmat. Hoe beter je opvalt, hoe groter de kans dat jouw Direct Mail (DM) wél gelezen wordt. Maar hoe regel je dat? Het team van Mull2media ondersteunt je bij het opzetten en organiseren van een gerichte DM actie.

Complete traject uit handen

Wij nemen het gehele traject voor je uit handen. Van het ontwerp tot het drukken en verspreiden van drukwerk in jouw gewenste gebied. Alles is mogelijk vanaf 10.000 stuks. Met onze Direct Mail zorgen we dat de boodschap die jij verstuurd bijblijft bij jouw doelgroep. Denk hierbij aan kortingskaarten, klantenbrieven en brochures. Samen met jou stellen we de ideale mix op van marketingmiddelen om jouw klant te bereiken.

Kies ook voor een DM actie!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of wil je direct een DM actie laten opstellen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Drukwerk & Print brochures doetinchem achterhoek

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer