Direct Marketing op maat.

Structurele relatie te verkrijgen en te onderhouden.

Wellicht heb je wel eens gehoord van DM-acties, maar weet je eigenlijk wel wat het betekent? DM staat voor Direct Marketing. Hierbij is het doel van de afzender om een structurele relatie met haar afnemers te verkrijgen en te onderhouden. Om dat doel te bereiken worden (potentiële) klanten rechtstreeks benaderd.

De kanalen die hiervoor gebruikt worden zijn bijvoorbeeld direct mail (geadresseerde post), telemarketing (telefonisch), e-mail en social media.

Daarom kies je voor DM-acties door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd;
  • Originele acties;

  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk.

Gratis en vrijblijvend

Het uitlokken en verkrijgen van een reactie.

Goed meetbaar.

Het belangrijkste kenmerk van een DM-actie is het uitlokken en verkrijgen van een reactie. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak een advertentie met antwoordkaart opgestuurd, waarmee de ontvanger gestimuleerd wordt om te reageren. Hierdoor zijn DM-acties goed meetbaar en is de respons vrij eenvoudig te meten.

Ook is het gedrag en de voorkeur van de klant makkelijk in kaart te brengen. Hiermee kun je makkelijker inspelen op de wensen en vragen van de klant.

DM-acties Doetinchem Achterhoek

Doeltreffende acties met DM.

Verras jouw doelgroep.

Als bedrijf of organisatie opvallen wordt steeds moeilijker. Daarom is van belang dat je jouw doelgroep verrast met noemenswaardige acties. Wij ontwikkelen bij Mull2media opvallende acties die doeltreffend zijn. Heb je dus een actie of wil je wat aan jouw imago doen? Dan kan een DM-actie wat voor jou betekenen.

Wij kunnen het gehele traject voor jou uit handen nemen. Van het ontwerpen van een flyer, tot het drukken en verspreiden in jouw gewenste gebied.

Direct Marketing - Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mulll2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,8.

4,5 / 5

Vaak moeten wij snel schakelen wanneer sponsoren exposure willen. Dan is het fijn dat Mull2Media aan één woord voldoende heeft om het product met perfecte kwaliteit te realiseren.

5 / 5

De ontwerpen zijn steeds weer verrassend mooi! Er wordt goed meegedacht en bij Mull2Media is er een snelle levertijd. Kortom, ze zien ons steeds terug.

4,5 / 5

Wij hebben meerdere fietsen en bakfietsen laten beletteren door de jongens van Mull2Media. Vanaf nu nog beter zichtbaar op de weg. Bedankt voor het strakke resultaat!