Helpdesk van Mull2media

Domeinregistratie

Met domeinregistratie zet je de eerste stap om jouw ideeën voor een website of webshop werkelijkheid te maken. Heb je een unieke en creatieve domeinnaam op het oog? Leg deze dan vandaag nog vast.

Door het domein te registreren ben je er zeker van dat de naam volledig jouw eigendom is. Checken of het gewenste online adres nog vrij is? Dat kunnen wij voor je doen. Wij leggen je domeinnaam vast, zodat jij aan de slag kan met het bouwen van jouw online business.

Leg je domeinnaam vast

Kies voor domeinregistratie

 • Webdesign en garantie door échte specialisten

 • Eenvoudig jouw gewenste domein registeren

 • Altijd inzicht in jouw domeingegevens

Gratis en vrijblijvend

Leg jouw domeinnaam vast.

Eenvoudig en betrouwbaar!

De start van jouw website

Wil je een website of webshop beginnen? Dan is één van de eerste stappen die je moet zetten de domeinregistratie, het registreren van een domeinnaam. Dit is een uniek webadres die je gebruikt als website-URL en/of als e-mailadres. Is de domeinregistratie voltooid? Dan is de kans groot dat je jouw website bereikbaar wil maken voor bezoekers. Met hosting verbind je jouw website of webshop met het internet. Met alle diensten onder één dak helpen we jou hier graag bij.

Waarom domeinregistratie?

Registreer een domeinnaam voor je zakelijke website, persoonlijke pagina, blog, hobby website of bij het gebruik van een eigen e-mailadres. Het is ook mogelijk om jouw domeinnaam bij ons te registreren, maar nog niet direct te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je toekomstplannen hebt en er zeker van wil zijn dat de domeinnaam nog beschikbaar is. Of registreer een domeinnaam die veel op die van jou lijkt en verwijs deze door naar jouw website. Er zijn vele mogelijkheden. Kom je er niet helemaal uit of wil je meer weten over domeinregistratie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Voordelen

De pluspunten van webdesign

 • Online conversies
  Websites zijn niet alleen aantrekkelijk, maar leveren ook omzet op

 • Optimale prestaties
  Wij zorgen dat jouw nieuwe website optimaal presteert en een hoge laadsnelheid heeft.

 • Branding & reclame
  Online zichtbaarheid is de sleutel tot succes.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw website wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Sites en shops zijn dynamisch en eenvoudig aan te passen.