DTP-diensten voor jou.

Wat is DTP?

DTP (desktoppublishing) is het opmaken en bewerken van documenten voorafgaand aan publicatie. Het is een verzamelnaam voor werkzaamheden die uitgevoerd worden om jouw flyer, folder en ander drukwerk printklaar te maken.

Onze DTP’er maakt het mogelijk om drukwerk te kunnen ontwerpen, aanpassen, belichten en printen zodat het van de beste kwaliteit wordt. Hierbij wordt er door onze medewerkers gebruik gemaakt van verschillende softwareprogramma’s, zodat er uiteindelijk het beste resultaat gerealiseerd wordt.

Daarom kies je voor DTP-diensten door Mull2media

  • Altijd een gratis gesprek om de opmaak wensen door te nemen;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Drukwerk ontwerp op maat;
  • Persoonlijk contact en meerdere correctierondes;
  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk.

Gratis en vrijblijvend

Vakkundige DTP’ers.

Wij helpen jou graag verder.

Mull2media kan niet alleen het daadwerkelijke printen van drukwerk voor jou overnemen, maar kan er ook voor zorgen dat uw drukwerk zo mooi mogelijk wordt door middel van vakkundige DTP. Wij kunnen DTP-gerelateerde werkzaamheden verzorgen voor brochures, prijslijsten, flyers, folders en al het andere reclamedrukwerk.

Wat je ook drukklaar wilt laten maken: onze DTP’ers helpen je graag verder en zorgen voor de hoogste kwaliteit.

DTP-diensten Doetinchem Achterhoek

DTP-dienst op maat.

Optimaal drukwerk.

Bij ons wordt jouw DTP werk volledig verzorgd en wordt er alles aan gedaan om het drukwerk optimaal af te kunnen drukken. Zo wordt de opmaak van het drukwerk verzorgd, maar heb je ook de mogelijkheid voor het gebruik van tekstcorrecties, professionele fotografie voor jouw drukwerk en het aanleveren van het drukwerk bij de drukkerij.

Zeg maar het ‘drukklaar’ maken. Wij weten precies aan welke eisen dit moet voldoen. Wij nemen al het werk uit handen.

DTP dienst Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mulll2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

5 / 5

Vorig jaar zijn wij gestart met een nieuwe huisvesting voor ons bedrijf. Mull2media heeft ons super geholpen met verschillende diensten. Prettig contact en een fijn bedrijf om mee samen te werken.

5 / 5

Een goede prijs kwaliteit verhouding voor onze visitekaartjes. Mull2media is een prima bedrijf om zaken mee te doen. Ze komen afspraken netjes na.

5 / 5

Jullie hebben een fantastisch grafische vormgever in dienst. Die hartstikke fijn meedenkt en praktische en oplossende ideeën aandraagt. De levering van de materialen was op tijd en door de illustratie op de verpakking zeer overzichtelijk. Fijn bedrijf, dat graag een stapje extra zet. Hopelijk kunnen we gauw weer zaken doen.