DTP werkzaamheden

Wil je dat jouw drukwerk direct door kan naar de drukker? En technisch staat als een huis? Laat de bestanden dan bewerken en opmaken door onze DTP’ers.

DTP staat voor Desktop Publishing en is een verzamelnaam voor de werkzaamheden die uitgevoerd worden om jouw flyer, folder, visitekaartje en ander drukwerk digitaal printklaar te maken. Waar wacht je nog op? Printen maar.

Drukwerk in de spotlight?

Ga voor professionele dtp bestanden

 • Met oog voor detail en kwaliteit

 • Onze vormgevers bieden ´creatieve´ begeleiding op maat

 • 15+ jaar ervaring in het ontwerpen van allerlei soorten reclameuitingen

Gratis en vrijblijvend

Bestanden digitaal en drukklaar.

Van de beste kwaliteit!

Vele handen maken licht werk

Je kent het wel onderbezetting door ziekte of een agenda die overloopt. Je komt tijd te kort en grafische ontwerpklussen blijven liggen. Ga niet bij de pakken neerzitten en schakel een van onze DTP’ers in. Zij nemen je graag het werk uit handen. Dé ondersteunende kracht voor jouw grafische werkzaamheden. En ze kennen ook nog eens de kneepjes van het vak. Wij verzorgen de opmaak van jouw prijslijsten, brochures, magazines, advertenties of ander drukwerk. Voor een aantal uur, een week, een maand of we worden jouw partner voor al je DTP design klussen.

Schakel de expert in

Onze creatieve DTP’ers werken met verschillende grafische programma’s zoals Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign. Softwareprogramma’s waar je kennis van moet hebben om het gewenste eindresultaat te bereiken. Heb je zelf geen zin of niet de juiste kennis om foto’s en teksten te bewerken, documenten technisch op te maken en het geheel drukklaar te maken? Laat ons het doen, dan kan jij je bezig houden met andere zaken. Jij doet waar jij goed in bent, wij doen waar wij goed in zijn! Een win-win situatie! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons op of loop eens binnen.

Voordelen

De pluspunten van DTP werkzaamheden

 • Besteed uit waar jij niet aan toe komt.
  Onze DTP’ers zijn technisch ijzersterk en klaren de klus

 • Professionele bestanden.
  Besteed de vormgeving uit en onze DTP’ers zorgen voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Reclame-uitingen zijn snel aanpasbaar.