Flyers met een doel.

Aanzet tot actie.

Een flyer is een reclame-uiting waarmee je snel en effectief een product, dienst of evenement onder de aandacht van jouw doelgroep brengt. En aanzet tot actie. Dit doe je met een duidelijke boodschap die mensen nieuwsgierig maakt.

Zonder doel is het zonde om een actie op te zetten. Bepaal daarom van te voren goed; wat wil je bereiken met een flyer actie? Mull2media kijkt samen met jou naar dit doel en hoe we dat het beste kunnen vertalen naar het ontwerp van jouw flyer.

Daarom kies je voor flyers door Mull2media

  • Persoonlijk contact en meerdere correctierondes;
  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd;
  • Snelle levering van jouw flyers>;
  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk.

Gratis en vrijblijvend

Uniek ontwerp van jouw flyer.

Welke flyer past het best bij jou?

De flyer krijgt vervolgens een uniek ontwerp dat is ontworpen in stijl van je huisstijl, zodat het herkenbaar is. De teksten en foto’s kun je zelf aanleveren, maar wij kunnen dit ook verzorgen. Samen met jou of onze tekstschrijver bespreken we het gewenste resultaat.

De flyers zijn beschikbaar in verschillende formaten, zoals A3, A4, A5 en A6. Maar er zijn ook diverse papiersoorten waaruit je kunt kiezen. Maar welke past het beste bij jou? Hierover gaan we ook graag met je in overleg.

Flyers Doetinchem Achterhoek

Flyers op maat.

Persoonlijk contact, goede opmaak en eindcontrole.

Mull2media ontwerpt en drukt al jarenlang flyers op maat. Dit doen wij in onze eigen drukkerij, waar we meerdere druk- en printmachines hebben staan. Wij komen altijd met een goed advies, een doordacht ontwerp en heldere communicatie.

We hechten waarde aan persoonlijk contact, goede opmaak en eindcontrole. Iedere reclameboodschap krijgt bij ons alle aandacht. Flyers tegen aantrekkelijke prijzen laat je dus maken door de specialist.

Flyers - Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mulll2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

5 / 5

Voor het eerst een auto laten wrappen in 2021. Dit is zo goed bevallen dat ik in 2023 dat opnieuw heb gedaan met een andere auto. Beide in dezelfde kleuren. Ook details worden prima met je doorgenomen. Ben weer zeer tevreden over het kleurresultaat, blijft tenslotte toch beetje spannend als de auto in zijn geheel is gewrapt. Ook is de kwaliteit van wrapping erg goed. Na 2 jaar nog niets te zien dat er iets loslaat. Ik ga met de auto’s door automatische wasstraat en ze zien er daarna ook weer als nieuw uit.

5 / 5

Of we nu spandoeken, stickers, reclameborden of belettering bestellen, het wordt altijd perfect geregeld. Volgens afspraak en prima kwaliteit. Erg tevreden!

4,5 / 5

Mull2media heeft onze lichtreclame verzorgd. Vanaf nu te bewonderen! Blij met het resultaat.