Met folders bereik je een groot publiek.

Kom onder de aandacht.

Wil je graag meer toelichting geven over je bedrijf, product of dienst? Dan is een informatiefolder een ideaal middel. Folders worden vaak bewaard, waardoor je met regelmaat onder de aandacht komt bij je doelgroep. Ze worden veel ingezet voor huis-aan-huis verspreiding. Een eenvoudige manier om een groot publiek te bereiken.

Als je een folder laat ontwerpen moet je een aantal keuzes maken over het formaat, materiaal, afwerkingen en natuurlijk de inhoud. Wij helpen je hier bij.

Daarom kies je voor folders door Mull2media

  • Een gesprek om jouw wensen door te nemen;
  • Van budget tot honderd procent maatwerk;

  • Je loopt geen risico; al je bestanden worden gecontroleerd;

  • Snelle levering van jouw folders;

  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk.

Gratis en vrijblijvend

Folder op maat.

Welk formaat en papiersoort past het beste bij jouw folder?

Wanneer een leaflet gevouwen wordt, spreken we van een folder. Een folder bestaat minimaal uit 4 pagina’s, maar kan ook 6 pagina’s (3-luik) of zelfs 8 pagina’s (4-luik) of meer bevatten.

De flyers zijn beschikbaar in verschillende formaten, zoals A4, A4, A5 en A6. Maar er zijn ook diverse papiersoorten waaruit je kunt kiezen. Maar welke formaat en papiersoort het beste bij jouw folder? Hierover gaan we ook graag met je in overleg.

Folders Doetinchem Achterhoek

Full colour folders.

Iedere reclameboodschap krijgt bij ons alle aandacht

Mull2media ontwerpt en drukt al jarenlang full colour folders op maat. Dit doen wij in onze eigen drukkerij, waar we meerdere druk- en printmachines hebben staan. Wij komen altijd met een goed advies, een doordacht ontwerp en heldere communicatie.

We hechten waarde aan persoonlijk contact, goede opmaak en eindcontrole. Iedere reclameboodschap krijgt bij ons alle aandacht. Bij ons vind je flyers op maat tegen de beste prijs.

Folders - Doetinchem Achterhoek
Folders Doetinchem Achterhoek Gelderland
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

4,5 / 5

Mull2media gaf ons logo en onze huisstijl een update. Zo tof, erg blij mee.

/ 5

Fantastisch! Goede heldere communicatie met top service.

5 / 5

Wij doen regelmatig zaken met Mull2Media. Ze denken goed mee en de kwaliteit van de producten is erg goed. Een snelle en vriendelijke service met oog voor de klant.