Foto op plexiglas

Plexiglas, acrylaat, polymethylmethacrylaat of perspex… Geef het beestje een naam. Een foto op plexiglas is een mooie optie om jouw sfeerbeelden, reclame-uitingen of bewegwijzering tot leven te laten komen. Door de directe UV-print op het materiaal krijgt jouw uiting een uniek diepte-effect. Dit geeft een luxe en chique uitstraling.

Plexiglas is lichter, sterker en duurzamer dan standaard dubbel glas. Dat is mooi meegenomen! Ga voor een levensgrote foto op de wand van je kantoor of kies voor strakke bordjes die de weg wijzen.

Jouw boodschap of foto glashelder?

Kies voor een foto op plexiglas

 • Gratis ontwerp van jouw foto op plexiglas

 • Altijd een oplossing op maat

 • Jouw boodschap als stralend middelpunt

Gratis en vrijblijvend

Een fascinerende dieptewerking!

Briljant stralende kleuren.

Voor welke optie ga jij?

Een foto op plexiglas is geschikt voor vlakke toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan lichtbakken, naambordjes, bewegwijzering, displays en wandaankleding. Wist je dat het materiaal zowel binnen als buiten gebruikt kan worden? Maar houd er wel rekening mee dat het krasgevoelig is. Door op de achterzijde te printen is er minder kans op beschadiging. Of kies voor een blockout folie, waarbij er op de achterkant nog een extra laag komt die het effect geeft van printen met 200% wit. Nog meer bescherming!

Foto op plexiglas met verschillende uitstralingen

De meeste mensen zijn bekend met de heldere variant van plexiglas. Hier kijk je goed doorheen en het laat veel licht door. Maar er is ook een variant die minder licht doorlaat, namelijk opaal. Door de melkwitte uitstraling komt het natuurlijke of LED-licht dat er achter schijnt goed tot z’n recht. De perfecte oplossing voor jouw lichtreclame! Wij helpen je bij het maken van de beste keuze voor een foto op plexiglas. Kom daarvoor gerust eens langs, zodat we onder het genot van een kop koffie (of thee) jouw wensen kunnen bespreken. Of pak de telefoon en bel ons voor meer informatie. Vinden we leuk!

Voordelen

De pluspunten van een foto op plexiglas

 • Licht, sterk en duurzaam
  Eenvoudig te recyclen

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen realiseren we een foto op plexiglas al binnen 1 week.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Er is snel een nieuwe foto op plexiglas besteld.