Fotowand

Breng jouw interieur tot leven met een levensgrote fotowand. Ga voor een kleurrijk patroon, kies voor een stijlvolle zwart-wit print of voor een levendige foto. Tover jouw woonkamer, kantoor, slaapkamer of hal om door van de muur een fotowand te maken.

Wist je dat de print uit één stuk mogelijk is, tot wel 20 meter! Jouw sportschool of restaurant een eigen touch geven was nog nooit zo makkelijk. Waar wacht je nog op?!

Een eyecatcher in je interieur?

Kies voor een fotowand

 • Gratis ontwerp van jouw fotowand

 • Altijd een oplossing op maat

 • 3 jaar garantie op jouw signing

Gratis en vrijblijvend

Val op met een fotowand!

Zichtbaar en sfeerbepalend.

Laat je creativiteit de vrije loop

Je hebt vast al eens gemerkt hoe het plaatsen van een plant in een ruimte kan zorgen voor een compleet nieuwe look. Of hoe een nieuw kleurtje op de muur een heel ander gevoel geeft. Datzelfde geldt voor een fotowand. Het is een echte sfeerbepaler. Het maakt elke wand in huis, kantoorruimte, showroom of beursstand uniek! Werkelijk alles is mogelijk qua design, dus laat je creativiteit de vrije loop.

Een fotowand, het pronkstuk voor je interieur

Schrik niet, de keuze in materialen is groot. Wij helpen je uiteraard bij het maken van de juiste keuze en een passend design. Laten we alvast de belangrijkste voordelen voor je op een rij zetten.

Het meest gekozen materiaal is Airtex. Een type fotobehang dat vuil- en waterafstotend is, dus makkelijk schoon te maken. Het behang heeft een grijze achterkant, waardoor de ondergrond niet doorschijnt. Én de print is mogelijk uit één stuk, tot wel 4,94 bij 20 meter. Geen naden in je strakke fotowand!

Maar er zijn meer materialen. Wat dacht je van Sanotex. Dit soort is volledig recyclebaar omdat het bestaat uit 100% polyester. En kies je voor WalltexPro, dan wordt jouw fotowand geprint op waterbasis en is de print dus geurloos.

Mull2media heeft een oplossing voor elke ondergrond, zodat jij elke muur kan voorzien van een prachtige print of foto! Bel ons om de mogelijkheden te bespreken. Of kom eens langs voor een kop koffie.

Voordelen

De pluspunten van een fotowand

 • Goedkope manier van reclame maken.
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media.

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen realiseren we binnenreclame al binnen 1 week.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Deze vorm van binnenreclame is aanpasbaar.