Aansprekende wanddecoratie met freesletters.

Naast buiten aan de gevel zijn ze binnen ook goed toe te passen.

Op zoek naar aansprekende wanddecoratie voor bij de receptie of in jouw kantoor? Maak dan gebruik van freesletters, ook wel laserletters genoemd. Naast buiten aan de gevel zijn ze binnen ook goed toe te passen.

Denk bijvoorbeeld om de bedrijfsnaam mooi te presenteren, maar ook om afdelingen aan te geven of om ergens anders de aandacht op te vestigen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Mull2media maken we de indoor freesletters helemaal op maat.

Meer over binnenreclame

Daarom kies je voor freesletters door Mull2media

  • Pandaankleding op maat;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Een kennismakingsgesprek om jouw wensen door te spreken;

  • Gratis opmaak van jouw binnenreclame;

  • Eigen montagedienst voor jouw freesletters binnen.

Neem contact met ons op

Gratis en vrijblijvend

Freesletters zijn een mooi visitekaartje.

Professionele en stijlvolle indruk.

Met freesletters geef je jouw ruimte binnen een professionele en stijlvolle indruk. De letters zijn ook binnen van dezelfde materialen en onderhoudsvrij. Ze dienen als mooi visitekaartjes voor klanten en bezoekers van jouw onderneming.

Ze zijn zo aan te passen, dat het een mooie geheel wordt met het bestaande interieur. Denk hierbij aan jouw logo of bedrijfsnaam groot op de muur bij de receptie of in de kantoorruimte, of als inspirerende decoratie in de vorm van een mooie quote.

Binnenreclame Doetinchem Achterhoek

Freesletters zijn in alle denkbare vormen leverbaar.

Denk aan jouw logo of een quote.

Het assortiment freesletters varieert in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen. Alle denkbare vormen kunnen bij ons op maat worden gemaakt. In eigen beheer. Denk aan jouw bedrijfslogo of bedrijfsslogan. Wij denken actief met je mee over het ontwerp, de technische uitvoering en de uiteindelijke montage.

Een perfect eindresultaat staat bij ons centraal. Naast de standaard montage is het ook mogelijk om de letters te voorzien van verlichting en afstandshouders.

Neem contact met ons op
Binnenreclame - Doetinchem Achterhoek
Freeslettes binnen - Mull2media Doetinchem Acherhoek
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3.

5 / 5

Een akoestisch paneel laten maken door Mull2Media. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over het eindresultaat. Fijne communicatie en een snelle levering tegen een betaalbare prijs. Een echte aanrader!

4 / 5

Met de nieuwe belettering van onze bakwagen zijn wij weer zichtbaar op de weg! Super service en top resultaat.

4,5 / 5

Vaak moeten wij snel schakelen wanneer sponsoren exposure willen. Dan is het fijn dat Mull2Media aan één woord voldoende heeft om het product met perfecte kwaliteit te realiseren.