Aansprekende wanddecoratie met freesletters.

Naast buiten aan de gevel zijn ze binnen ook goed toe te passen.

Op zoek naar aansprekende wanddecoratie voor bij de receptie of in jouw kantoor? Maak dan gebruik van freesletters, ook wel laserletters genoemd. Naast buiten aan de gevel zijn ze binnen ook goed toe te passen.

Denk bijvoorbeeld om de bedrijfsnaam mooi te presenteren, maar ook om afdelingen aan te geven of om ergens anders de aandacht op te vestigen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Mull2media maken we de indoor freesletters helemaal op maat.

Daarom kies je voor freesletters door Mull2media

  • Pandaankleding op maat;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Een kennismakingsgesprek om jouw wensen door te spreken;

  • Gratis opmaak van jouw binnenreclame;

  • Eigen montagedienst voor jouw freesletters binnen.

Gratis en vrijblijvend

Freesletters zijn een mooi visitekaartje.

Professionele en stijlvolle indruk.

Met freesletters geef je jouw ruimte binnen een professionele en stijlvolle indruk. De letters zijn ook binnen van dezelfde materialen en onderhoudsvrij. Ze dienen als mooi visitekaartjes voor klanten en bezoekers van jouw onderneming.

Ze zijn zo aan te passen, dat het een mooie geheel wordt met het bestaande interieur. Denk hierbij aan jouw logo of bedrijfsnaam groot op de muur bij de receptie of in de kantoorruimte, of als inspirerende decoratie in de vorm van een mooie quote.

Binnenreclame Doetinchem Achterhoek

Freesletters zijn in alle denkbare vormen leverbaar.

Denk aan jouw logo of een quote.

Het assortiment freesletters varieert in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen. Alle denkbare vormen kunnen bij ons op maat worden gemaakt. In eigen beheer. Denk aan jouw bedrijfslogo of bedrijfsslogan. Wij denken actief met je mee over het ontwerp, de technische uitvoering en de uiteindelijke montage.

Een perfect eindresultaat staat bij ons centraal. Naast de standaard montage is het ook mogelijk om de letters te voorzien van verlichting en afstandshouders.

Binnenreclame - Doetinchem Achterhoek
Freeslettes binnen - Mull2media Doetinchem Acherhoek
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,8.

5 / 5

De ontwerpen zijn steeds weer verrassend mooi! Er wordt goed meegedacht en bij Mull2Media is er een snelle levertijd. Kortom, ze zien ons steeds terug.

5 / 5

Voor een beurs hadden we een peesdoek inclusief peesframe nodig en Mull2media kon hier snel in schakelen. Over de prijs, kwaliteit en snelheid van leveren zijn we zeer tevreden.

4 / 5

Mull2media is een bedrijf waar je zeer prettig geholpen wordt. Ze kennen je bij naam en je bent geen nummer. Heb je een probleem, dan heb je direct iemand aan de telefoon of op de app die het (meestal) snel voor je oplost.