Gevelreclame Natuurlijk Slapen straalt rust en comfort uit

Geschreven door:
Luke is werkzaam bij Mull2media
Luke

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Een heerlijk natuurlijk bed, waarop het voelt alsof je op wolken slaapt – dat wil toch iedereen? Bij Natuurlijk Slapen zijn ze allesbehalve aan het slapen; ze hebben een conceptstore geopend met het oog op de toekomst. De verkoop van ecologische bedden is een verrijking voor het nieuwe onderdeel van het familiebedrijf SlaapXpert. En bij een groen bedrijf hoort ook een groene uitstraling. Met onder andere gevelreclame heeft Mull2media Natuurlijk Slapen in een goed daglicht weten te zetten.

Natuurlijk Slapen

Hessel Lubbers, eigenaar SlaapXpert, is een nieuw traject ingeslagen: Natuurlijk Slapen. Zoals de naam al doet vermoeden, bieden ze bedden gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, wol, kokos, vlas en paardenhaar. Deze natuurlijke materialen staan in contrast met bedden die gemaakt zijn van schuimen afgeleid van olieproducten. Naast de ecologische voordelen bieden deze bedden ook een hoog comfortniveau. Ze zijn ontworpen voor mensen die willen investeren in een goede nachtrust. “Het voelt alsof je op wolken ligt,” zoals Hessel zegt. SlaapXpert is al lange tijd klant bij Mull2media. Tijdens de oprichting van Natuurlijk Slapen heeft Hessel ons gevraagd om hem te ondersteunen bij aankleding van zijn bedrijf.

Stijl bepaling

Voordat we je meer vertellen over de gevelreclame, is het even goed om een aantal voorstappen te benoemen. Onze vormgevers hebben het logo voor Natuurlijk Slapen ontwikkeld, daar waar alle reclame-uitingen op steunen. Vervolgens hebben onze webdesigners de nieuwe website van Natuurlijk Slapen kunnen inrichten. Daarna was het tijd om naar het pand van Natuurlijks Slapen in Amersfoort af te reizen. Om daar de winkel te voorzien van gevelreclame.

Gevelreclame Natuurlijk Slapen

Gevelreclame

Het zal iedere bezoeker aan de Brabantsestraat in Amserfoort niet onopgemerkt blijven: de gevelreclame van Natuurlijk Slapen. Het hoekpand is boven haar raampartijen voorzien van groene printfolie. De zachte kleur groen laat de LED-verlichting van het logo nog meer opleven. Aan beide hoeken van het pand is het cleane en gedetailleerde logo te zien. Volledig gemonteerd op frame door ons productieteam. Overdag met het natuurlijke zonlicht, in de nacht schijnend met de kleur van de maan. Naast de LED-letters op frame is het pand ook voorzien van gevelstickers. Twee grote stickers geven het merk extra herkenning aan de zijkant van het pand.

Binnenreclame

Na de montage van de gevelreclame hebben onze jongens wel een powernap verdiend. Dat is immers verleidelijk in de buurt van al die natuurlijke bedden. Toch sloegen de heren dat over om zo de binnenreclame af te ronden. Twee wandreclames van het logo brachten deze mooie opdracht tot een voltooiing. Oké, nu was het wel even tijd om heerlijk weg te dommelen.

Natuurlijk Slapen

Wil jij ook opvallen met gevelreclame?

Geef jouw bedrijfspand de uitstraling die het verdient! Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. We kunnen je helpen van concept tot resultaat: jouw gevelreclame geheel op maat! Lees wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van pand- en gevelaankleding of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies! Laat het ons weten via de mail 06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media