Signing brengt kleur bij ‘de Vakman’ Onlineverf.nl

Geschreven door:
Luke is werkzaam bij Mull2media
Luke

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Onlineverf.nl, dé online bestemming waar kleur en kwaliteit samenkomen, heeft een signing-transformatie ondergaan in hun pand in Utrecht. Hoewel je via de webshop moeiteloos prachtige kleuren kunt vinden, blijft de behoefte aan fysieke winkels bestaan. Daarom kun je nu ook in hartje Utrecht één van de winkels van Onlineverf.nl bezoeken, die is voorzien van prachtige signing door Mull2media.

Bricks helpen bij de clicks

Onlineverf.nl merkte dat de webshop veel bezoekers bracht naar de fysieke winkel in Hengelo, Gelderland. Directeur Jan-Willem Harmsen was maar al te blij met deze ontwikkeling: “We zochten winkels die zich wilden aansluiten bij onze webshop. Het aantal winkels in Nederland groeit bij ons. We ondersteunen deze winkels bij hun groei en laten hen meeliften op onze naamsbekendheid.” Daarbij wordt er ingespeeld op de behoefte van de klant. “Voor technische adviezen of om direct aan de slag te gaan, kan men het best bij één van onze aangesloten winkels zijn.”, aldus Jan-Willem.

In Utrecht heeft Onlineverf.nl de winkel overgenomen en volledig naar hun hand gezet. Een goede uitstraling is daarbij essentieel. “Mensen oriënteren zich online en zoeken vervolgens naar een fysieke winkel in de buurt. Het pand moet herkenbaar zijn en aansluiten bij de onlinegedachtegang van de klant.” Daarom hebben wij van Mull2media het ontwerp verzorgd en de signing op maat gemaakt voor servicepunt ‘de Vakman’ in Utrecht.

Onlinever.nl signing

Signing in ‘de Vakman’

In het bruisende pand van Onlineverf.nl in Utrecht hebben we een kleurrijke revolutie ontketend. Aan de straatkant springen de opvallende tinten van de huisstijl direct door het oog met de gevelreclame. Binnen ademen de muren creativiteit dankzij onze beprinte forex platen, folies en peesframes. Met vakmanschap hebben we ‘de Vakman’ een prachtige uitstraling mogen geven.

Signing Onlineverf.nl

Voordelen gevelreclame

  • Altijd zichtbaar

  • Veel vrijheid voor creativiteit

  • Volop mogelijkheden

  • Korte doorlooptijd
  • Volop mogelijkheden

Service

Onlineverf.nl is al jaren een gewaardeerde klant bij Mull2media. We hebben onze expertise mogen inzetten op het gebied van binnenreclame, buitenreclame en vormgeving. Jan-Willem is zeer tevreden over het onderlinge contact: “De service is perfect! Korte lijntjes, mooie ontwerpen en een strakke planning. Als er iets moet worden aangepast, wordt dat snel opgelost.”

Geef jouw bedrijfspand ook meer kleur!

Wil jij ook meer kleur binnen en buiten jouw bedrijfspand? Ontdek hoe wij jouw pand weer écht zichtbaar kunnen maken met onze binnenreclame, buitenreclame en vormgeving. Laat je inspireren en neem contact met ons via de mail 06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 16

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media