Give away

Ben je op zoek naar een leuke en unieke manier om jouw bezoekers, klanten of medewerkers te verrassen? Zoek dan niet verder, want een give away is het antwoord! Als relatiegeschenk voor jouw zakenpartners of om potentiële klanten kennis met je te laten maken op een beurs.

Met een give away in jouw huisstijl met de gewenste bedrukking zorg je voor extra naamsbekendheid. Ga voor een standaarditem of laat ons meedenken in een custom made artikel.

Verras jouw klanten en medewerkers

Kies voor een unieke give away

 • Gratis ontwerp van jouw give away

 • Altijd een oplossing op maat

 • 3 jaar garantie op jouw signing

Gratis en vrijblijvend

Laat een verpletterende indruk achter!

Originele geschenken.

Give away: alles is te bedrukken!

Give aways zijn al lang niet meer die stoffige notitieboekjes en pennen, bedrukt met eigen logo. Tegenwoordig is bijna alles te bedrukken. Wat dacht je van een bluetooth speaker, een picknickkleed, drinkfles of flessenopener. Natuurlijk zijn ook de standaarditems zoals pennen, tassen en mokken nog steeds te bedrukken.

Maar het mooie is dat de promotionele markt zich de afgelopen jaren in een rap tempo heeft ontwikkeld. Het is zelfs mogelijk om een geheel eigen en uniek product te maken, ook wel een custom made artikel. Dus spookt er iets door je hoofd, maar kan je het nergens vinden? Grote kans dat wij je kunnen helpen. Met een eigen ontwerp van het product, zoals een tas, powerbank, bril of ander item gaan we samen aan de slag om jouw unieke giveaway ideeën te realiseren.

Wij nemen je alles uit handen

Een give away of relatiegeschenk moet van goede kwaliteit zijn, net zoals je van onze service mag verwachten. Ben je op zoek naar een leuke giveaway? Neem dan contact met ons op. Mull2media denkt van A tot Z met je mee. We horen je wensen aan, zoeken samen een passend product, maken het artwork gereed en zorgen dat deze voldoet aan de juiste eisen, zodat het vervolgens in productie kan.

Even wachten en je kan jouw (potentiële) klanten, relaties of medewerkers verrassen met een unieke give away. Waar wacht je nog op? Bel ons voor de mogelijkheden of loop eens binnen.

Voordelen

De pluspunten van een give away

 • Goedkope manier van reclame maken.
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media.

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen realiseren we binnenreclame al binnen 1 week.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Er zijn snel nieuwe give-aways besteld!